Zeblaze - Btalk Plus Black - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346887
36,35 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Zeblaze Btalk Plus Jet-smartwatch (zwart).

Geniet van de belangrijkste functies van het horloge. De Zeblaze Btalk Plus Jet smartwatch heeft een ultradun en lichtgewicht ontwerp voor langdurig comfort. Bovendien beschikt het over een groot HD-scherm, zodat u voor uw gezondheid kunt zorgen. Sportmodi en Bluetooth-connectiviteit staan ??ook tot uw beschikking. Bovendien biedt de duurzame batterij tot 15 dagen gebruik na één keer opladen.

Groot kleurendisplay

Het 2,03" display met een resolutie van 240*296 pixels zorgt voor een HD-beeld. Ook kun je het uiterlijk van de wijzerplaat naar wens aanpassen door te kiezen uit ruim 100 beschikbare designs. Ook is het mogelijk om een ??geselecteerde foto uit de galerij in te stellen.

Lichtgewicht en comfortabel

De smartwatch onderscheidt zich door zijn lichtgewicht (22 g) en dunne (10,9 mm) ontwerp, waardoor hij bij langdurig dragen geen ongemak veroorzaakt. Bovendien irriteert de band, gemaakt van siliconen, de huid niet en door de aluminium kroon is het horloge eenvoudig te bedienen. Bovendien zorgt het stijlvolle ontwerp van het horloge ervoor dat het bij vrijwel elke stijl past.

Duurzame batterij

Geniet van de lange levensduur van het horloge zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veelvuldig opladen. De smartwatch is voorzien van een 280 mAh lithium-polymeer batterij en werkt dus 15 dagen (bij dagelijks gebruik) of tot 7 dagen (bij intensief gebruik). Het blijft op zijn beurt ongeveer 30 dagen in de standby-modus.

In het belang van uw gezondheid

Bewaak uw gezondheid met de Zeblaze Btalk Plus Jet. De smartwatch meet je bloedsaturatie, hartslag en bewaakt 24 uur per dag je hartslag. Daarnaast controleert het het stressniveau en biedt het ademhalingsoefeningen aan

TARCHES Synchronization with the app 100+ Default system settings 10 Customized watch faces yes MATERIAL Case plastic Button aluminum alloy Buckle plastik BELT Materiaal silicone Width 22 mm Compatible wrist circumference 145-200 mm DIMENSIONS & WEIGHT Dial size 48.5 x 39.5 x 10.9 mm Gewicht 37.5 g with strap, 22 g without strap DURABILITY Bedrijfstemperatuur -20° to 40°C (temperatures below -20 °C kan de levensduur en prestaties van de batterij beïnvloeden) Waterbestendigheid IP68


Merk: Zeblaze
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 37,5 g
Materiaal: Silicone
Type product: Smartwatches