ZHIBAI - HL510 - Haardroger

  • Artikelnummer: 2346229
66,54 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

ofZHIBAI-merk maakt deel uit van het Xiaomi-ecosysteem

 

ZHIBAI HL510 ionisatie föhn

Geniet van snel drogen van het haar zonder het risico van haarbeschadiging. De ZHIBAI HL510-droger handhaaft de temperatuur stabiel en het vermogen bereikt 1800 W. Je kiest uit 3 temperatuurstanden en 2 blaassnelheden. Het maakt ook gebruik van ionisatietechnologie om het haar te beschermen tegen uitdroging en het glad te maken. Het bevat ook een magnetische concentrator.

 

Zeg vaarwel tegen kroeshaar

Is je haar droog en broos? Wordt het statisch en kroezend en is het een behoorlijke uitdaging om te stylen? Met ZHIBAI HL510 lost u soortgelijke problemen op! Het apparaat biedt ionisatietechnologie om je haar te beschermen tegen uitdroging, het te hydrateren, glans toe te voegen en de nagelriemen te sluiten. Problemen met kroezen en statische elektriciteit zullen slechts een onaangename herinnering blijven! Nu kunt u eenvoudig het kapsel van uw dromen creëren.

 

Indrukwekkende kracht

Verspil geen tijd met lang en vermoeiend haardrogen! De ZHIBAI HL510 föhn onderscheidt zich door het vermogen tot 1800 W, wat zich vertaalt in indrukwekkende prestaties. Hierdoor is zelfs lang en dik haar binnen enkele minuten droog! Bovendien houdt het apparaat de temperatuur stabiel vast, waardoor u geen gevaar loopt uzelf te verbranden. Bovendien is de droger uitgerust met een speciale hoes - maak je geen zorgen dat je haar erin blijft haken.

 

Veel mogelijkheden

Pas de droger aan uw wensen aanred. De HL510 biedt 3 warmte-instellingen: warm voor snel drogen, koud voor eenvoudig stylen en afwisselend warm en koud om uitdroging te voorkomen, waardoor uw haar gehydrateerd en glanzend blijft. Zo creëer je gemakkelijk een prachtig kapsel! Er zijn ook 2 niveaus van luchtstroom: sterk en zwakker. Dit alles maakt de droger perfect voor verschillende haartypes.

 

Gebruiksvriendelijk

De droger is uiterst eenvoudig in gebruik en biedt gebruiksgemak. Handige wijziging van instellingen wordt mogelijk gemaakt door speciale knoppen, en met de ingebouwde indicator kunt u snel de momenteel geselecteerde modus controleren. Het apparaat ligt goed in de hand en is extreem licht van gewicht. Hij onderscheidt zich ook door zijn relatief kleine formaat: u past hem gemakkelijk in uw koffer en neemt hem mee op vakantie.

 

Concentrator inbegrepen

De kit bevat ook een roterende concentrator, die u kunt gebruiken om warme lucht op een geselecteerde haarlok te richten. Hierdoor drogen ze nog sneller en wordt het stylen en stijlen nog gemakkelijker. Dankzij de magnetische elementen bevestig je hem eenvoudig aan de wasdroger. Zoveel mogelijkheden maken de HL510 ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen - thuis, bij het zwembad en in de kapsalon.

 

In de doos

  • Haardroger
  • Concentrator
  • Gebruikershandleiding

 

 

Merk ZHIBAI
Model HL510
Naam Haardroger met ionisatie
Spanning 120V / 230V
Luchtsnelheden 2
Temperatuur 3
Hoeveelheid vrijgekomen ionen =2 mln / cm³
Rotatiesnelheid 20000 tpm
Frequentie 50/60Hz
Vermogen 1800W
Afmetingen 128x78x220mm

 

 Merk: ZHIBAI
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 128 x 78 x 220 mm
Type product: Haardrogers