XO - J2 black - Smartwatch

  • Artikelnummer: 2346839
43,93 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Smartwatch Sport J2 Star XO (zwart)

De XO Sport J2 Star Smartwatch is een slim sporthorloge met een stijlvol uiterlijk en een reeks onmisbare functies zoals Bluetooth-gesprekken, hartslag, druk, calorieën, rusttijdmeting en meer. Bovendien heeft de smartwatch een herinneringsfunctie voor het drinken van water, gepersonaliseerde herinneringsinstellingen, gebarenbediening, ondersteuning voor sociale media en berichten-apps, en meer. Het grote 1,65-inch display met een resolutie van 240 x 284 IPS en zeer smalle randen zorgen ervoor dat alle details duidelijk worden weergegeven. IP68 betekent dat het horloge volledig stofdicht is en bestand is tegen spatwater, regen en onderdompeling in water. De werktijd ligt tussen de 5 en 7 dagen en de oplaadtijd bedraagt ??slechts 2 uur, waardoor u continu informatie over uw gezondheid kunt ontvangen. Het apparaat is gemaakt van een zinklegering en gehard glas, wat de duurzaamheid garandeert.

XO/J2-black/2

Gezondheidsmonitoring

De XO Sport J2 Star Smartwatch is niet zomaar een horloge. Hiermee kunt u uw gezondheid op verschillende niveaus monitoren. Meting van hartslag, bloeddruk en verbrande calorieën zijn slechts enkele van de beschikbare opties. U kunt ook uw slaap, rusttijd en afgelegde afstand volgen en ook herinneringen voor het drinken van water ontvangen. Zorg voor je gezondheid met XO J2!

XO/J2-black/8

Stof- en waterbestendigheid

De smartwatch is niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Dankzij de IP68-certificering is hij volledig stofdicht en bestand tegen spatwater, regen en onderdompeling in water. Het is de ideale metgezel, zowel tijdens trainingen als in het dagelijks leven. Gemaakt van hoogwaardige zinklegering en gehard glas, dit horloge is klaar voor verschillende uitdagingen. Het zal een fantastische metgezel zijn tijdens trainingen – het is zweetbestendig en biedt 20 sporten voor professionele sportanalyse.

XO/J2-black/9

Lange werktijd

Van 5 tot 7 dagen - dat is de ononderbroken werktijd van het horloge, waardoor u uw gezondheid en resultaten bijna een week lang kunt volgen. In de standby-modus met het scherm uitgeschakeld kan het horloge 30 dagen meegaan. De oplaadtijd van de 240mAh-polymeerbatterij bedraagt ??slechts twee uur.

XO/J2-black/10

Personalisatie

Met de XO Sport J2 Star Smartwatch kun je het uiterlijk personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen traditionele en digitale wijzerplaten, zodat het horloge bij jouw smaak past. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw eigen foto's vanaf uw telefoon te uploaden en deze als wijzerplaat in te stellen, waardoor deze een uniek karakter krijgt. Bovendien kan het horloge via Bluetooth aan een smartphone worden gekoppeld, waardoor toegang tot contacten en telefoongesprekken mogelijk is.

XO/J2-black/1

Stemassistent

Een van de meest geavanceerde functies van de XO Sport J2 Star smartwatch is de ingebouwde stemassistent. Het werkt op basis van kunstmatige intelligentie en maakt het mogelijk om spraakopdrachten aan het horloge te geven. Dit is een geweldige oplossing als u snel het weerbericht wilt bekijken, een herinnering wilt instellen of een sms wilt verzenden zonder het toetsenbord van uw smartphone te gebruiken. De stemassistent zorgt voor extra gemak en zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op andere activiteiten.

XO/J2-black/5

Boodschappers

Met de XO Sport J2 Star smartwatch blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws en meldingen van populaire sociale mediaplatforms. Geïntegreerde apps zoals WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp en andere zorgen ervoor dat u berichten kunt lezen zonder dat u uw telefoon uit uw zak hoeft te halen. Dit is een ideale oplossing als u midden in een training zit of uw handen vol heeft.

XO/J2-black/6

De set bevat:

  • Bekijken
  • Oplaadkabel
  • Siliconen band (lengte 220 mm, verstelbare lengte 145 - 190 mm)
Merk XO
Model XO-J2
Kleur Zwart
RAM-geheugen 192kB, ROM: 256kB, flash: 65M
Compatibele platforms en vereisten Android 4.4 (inclusief) en hoger, iOS 9.0 (inclusief) en hoger
Applicatie FitCloudPro
Functies Hartslag, slaap, druk, rust, afstand, druk, verbrande calorieën, herinnering voor water drinken, niet storen-modus, herinneringen, gebarenbediening, zoeken naar telefoon, Bluetooth, WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, Lijn, Kakao Talk, enz.,
Talen Pools, Oekraïens, Russisch, Engels,

Merk: XO
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Smartwatches