Vention - TOIHB - Docking station

  • Artikelnummer: 2346743
45,52 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Docking station USB-C naar HDMI, VGA, 3x USB 3.0, PD 0,15m Ventie TOIHB (grijs)

Je verbindt de Vention TOIHB hub met allerlei soorten apparaten. Het product biedt 4K-video en stelt u in staat uw apparaten op te laden met PD 87W. Bovendien zet je bestanden over met 5 Gbps. Het product is compatibel met iOS en Windows en dankzij de geavanceerde chip werkt de hub snel en efficiënt.

Vention/TOIHB/2

Vernieuwt snel de stroomvoorziening van uw apparaat

De Vention hub is voorzien van een USB-C poort waarmee je je apparaten kunt opladen met een PD-snelheid van 87 watt. Hierdoor wordt de energie van uw MacBook in een mum van tijd vernieuwd - u hoeft uw werk, gamen of het kijken naar uw favoriete tv-serie niet meer te onderbreken.

Vention/TOIHB/3

Brede compatibiliteit

De Vention TOIHB biedt 3 USB3.0-poorten waarop u apparaten zoals een flashdrive, muis, toetsenbord of SSD-drive kunt aansluiten. Bovendien kun je hiermee bestanden overbrengen met 5 Gbps. Hierdoor hoef je niet lang te wachten tot je foto's, video's of documenten gekopieerd zijn.

Vention/TOIHB/6

Hoge beeldkwaliteit

Bekijk je favoriete tv-series, films en speel games in nog betere kwaliteit. De Vention TOIHB levert kristalheldere, scherpe en gedetailleerde beelden in 4K-resolutie. Bovendien is het compatibel met Nintendo Switch voor nog meer onderdompeling tijdens het spelen. Dankzij de aanwezige VGA-poort is het ook mogelijk om uw laptop op de projector aan te sluiten. Hierdoor projecteer je hetzelfde beeld op 2 verschillende schermen in 1080p resolutie.

Vention/TOIHB/7
Fabrikant Ventie
Model TOIHB
Kleur grijs
Interface USB-C, HDMI, VGA, 3x USB 3.0, PD
Kabellengte 0,15 m
Transmissiesnelheid 5Gbps
Resolutie 4K


Merk: Vention
Doelgroep: Unisex
Kleur: grijs
Type product: Docking stations