Vention - TOHHB - Docking station

  • Artikelnummer: 2346295
50,22 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Docking station met USB-C naar HDMI, 3x USB 3.0, RJ45, PD 0,15m ventilatie TOHHB (grijs)

De Vention TOHHB is compatibel met een breed scala aan hardware. Het maakt 4K-videoweergave en opladen mogelijk met maximaal 100 watt vermogen. Bovendien bereikt de gegevensoverdracht tot 5 Gbps en de signaaloverdracht 1000 Mbps. De hub werkt feilloos met iOS en Windows en de ingebouwde chip garandeert een soepele werking.

Vention/TOHHB/5

Direct opladen van uw apparatuur

Dankzij de USB-C poort kan je apparaat tot 100 watt worden opgeladen. Hierdoor is de MacBook Pro 13" na ongeveer 1,5 uur klaar om verder te werken, en de MateBook 13 na 2 uur. Je hoeft het gamen of het kijken naar films niet langer te onderbreken vanwege een bijna lege batterij.

Vention/TOHHB/3

Veelzijdige compatibiliteit

De Vention TOHHB beschikt over 3 USB3.0 slots waarmee je meerdere apparaten, zoals een muis, toetsenbord of SSD schijf, kunt aansluiten. De bestandsoverdrachtsnelheid bedraagt ??5 Gbps, dus u kopieert uw foto's, video's of documenten in een mum van tijd.

Vention/TOHHB/1

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Vention TOHHB levert beelden in 4K, voor een nog betere meeslepende ervaring. Hierdoor geniet je van een rijkdom aan details. Bekijk je favoriete films, tv-series en speel games in een nog hogere beeldkwaliteit.

Vention/TOHHB/2

Doordacht ontwerp

De hub heeft een ingebouwde chip, die verantwoordelijk is voor een stabiele en betrouwbare werking van het apparaat. Bovendien zorgt de aluminiumlegering voor een goede warmteafvoer en voorkomt dat het product oververhit raakt. De poorten zijn op hun beurt bestand tegen slijtage en dankzij het lichte en compacte ontwerp zijn ze gemakkelijk op te bergen. U kunt de hub met succes in een rugzak of handtas passen.

Vention/TOHHB/4
Fabrikant Ventie
Model TOHHB
Kleur grijs
Interface 2x USB-C, HDMI, 3x USB 3.0, RJ45
Gegevensoverdrachtsnelheid 5Gbps
Signaaloverdrachtsnelheid 1000 Mbps
Vermogen PD 100 W
Resolutie 4K
Compatibele systemen Windows 10/9/8/7/XP/Vista, macOS, Linux, Android, iOS


Merk: Vention
Doelgroep: Unisex
Kleur: grijs
Type product: Docking stations