Vention - TGOBB - Lift

  • Artikelnummer: 2346076
25,11 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


USB-C hub voor 3x USB 2.0, RJ45, Micro-B Ventie TGOBB 0,15m Zwart

Met de Vention TGOBB hub kun je snel bestanden overbrengen met 480 Mbps. Bovendien kunt u comfortabel internetten dankzij de signaaloverdracht met 100 Mbps. Bovendien kunt u met de hub maar liefst 5 apparaten tegelijk aansluiten en zorgen geavanceerde chips voor een snelle en efficiënte werking van de apparatuur. Bovendien geeft een blauwe indicator informatie over de werkingsstatus van het apparaat.

Vention/TGOBB/4

Gebruik internet en breng bestanden over

Wees niet bang voor interferentie en vertragingen bij het gebruik van internet. De hub biedt een signaaloverdracht van 100 Mbps, zodat je vrij kunt werken, gamen of films kijken. Bovendien kunt u bestanden kopiëren met een snelheid van 40 Mbps.

Vention/TGOBB/3

Brede compatibiliteit

De Vention Hub biedt poorten als USB-C, 3x USB 2.0, RJ45 en Micro-B. U kunt er dus met succes een flashdrive, muis, laptop enz. op aansluiten. Bovendien kun je via de Micro-B-poort verbinding maken met een harde schijf met een capaciteit tot 8 TB. Geavanceerde chips zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de betrouwbare werking van TGOBB.

Vention/TGOBB/6

Doordacht ontwerp

Het product onderscheidt zich door een doordacht ontwerp, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Het gebruik van koper voorkomt interferentie en de ABS-kunststof afwerking biedt bescherming tegen oververhitting en slijtage. De TPE-kabel is bestand tegen breuk en het lichtgewicht en compacte ontwerp zorgt voor gemakkelijke opslag.

Vention/TGOBB/2
Fabrikant Ventie
Model TGOBB
Kleur zwart
Interface USB-C, 3x USB 2.0, RJ45, Micro-B
Kabellengte 0,15 m
Signaaloverdrachtsnelheid 100 Mbps
Gegevensoverdrachtsnelheid 480 Mbps


Merk: Vention
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Naven