Usmile - P4-Blue - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2346059
26,87 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Usmile Sonische tandenborstel met set tips P4 (blauw)

Op zoek naar een manier om je tanden zacht maar effectief te poetsen? De Usmile P4 sonische tandenborstel voldoet aan uw behoeften. Het is ontworpen met het oog op gevoelige tanden en maakt gebruik van door de FDA goedgekeurde zachte borstelharen van DuPont. Het biedt 3 reinigingsmodi, evenals een speciale functie voor beginners. De krachtige oplaadbare batterij zorgt voor maximaal 180 dagen gebruik en de IPX7-waterbestendigheid garandeert comfort.

 

Ideaal voor beginners

Usmile P4 is de ideale sonische tandenborstel voor beginners en mensen met gevoelige tanden. Het maakt gebruik van een lage intensiteit om uw tanden voorzichtig te reinigen en ze geleidelijk aan de werking van de borstel te laten wennen. Bovendien heeft het door de FDA goedgekeurde hoogwaardige borstelharen van DuPont die zacht en toch nauwkeurig voedselresten verwijderen. Vraagt ??u zich af hoe vaak u de tips moet vervangen? Dat hoeft niet: de borstelharen veranderen van kleur van blauw naar wit, wat erop wijst dat vervanging nodig is.

 

3 werkingsmodi

De Usmile P4 sonische tandenborstel genereert trillingen met een frequentie van maximaal 38.000 keer per minuut om uw tanden en de ruimtes ertussen effectief te reinigen. Het biedt 3 modi - Clean is voor het dagelijks poetsen en verwijderen van voedselresten. Wit vermindert vlekken en helpt tanden witter te maken, terwijl massage uw tandvlees ten goede komt en voorkomt dat het gaat bloeden. Daarnaast kun je kiezen uit 3 intensiteitsniveaus.

 

Intelligente oplossingen

Usmile P4 maakt gebruik van een reeks innovatieve oplossingen om het poetsen gemakkelijker te makenr tanden zo comfortabel mogelijk te maken. De Quadpacer-functie herinnert u eraan om van gebied te wisselen dat u schoonmaakt, zodat uw mond volledig wordt gereinigd. De tandenborstel beschikt ook over een timer van 2 minuten, zodat je tanden op het optimale tijdstip worden gepoetst. En dat is nog niet alles: de intelligente druksensor zorgt voor een zachte reiniging, waardoor u niet te hard schoonmaakt.

 

180 werkingsdagen

Vergeet het te vaak opladen van uw tandenborstel. De Usmile P4 is uitgerust met een krachtige 2500 mAh-batterij die tot 180 dagen gebruik biedt na één keer opladen. De USB-C-poort wordt gebruikt om de energie te vernieuwen en het opladen duurt 4 - 5 uur. Na deze tijd is het apparaat weer klaar voor gebruik en zorgt het voor een comfortabele en effectieve mondhygiëne.

 

Ergonomisch en waterdicht

Waterdicht tot IPX7, je kunt de borstel zonder zorgen gebruiken, zelfs tijdens het baden. Ook het ergonomische ontwerp en de moderne uitstraling zijn het vermelden waard. Dit alles maakt Usmile P4 tot een comfortabele en prettige tandenborstel. Naast de tandenborstel bevat de set een set tips.

 

In de kit

  • Usmile P4 sonische tandenborstel
  • Professionele tip x1
  • Zachte punt x1
  • Oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding

Specificatie:

Merk Usmile
Naam Usmile P4 sonische tandenborstel met puntset
Model P4
Trillingsfrequentie Tot 38.000 keer per minuut
Reinigingsmodi Schoon, wit, massage
Snelheidsniveaus 3
Waterdicht IPX7
Batterijcapaciteit 2500 mAh
Oplaadtijd 4 - 5 uur
Batterijlevensduur 180 dagen
Invoer 5V 1A
Materiaal ABS
Kleur Blauw


Merk: Usmile
Doelgroep: Unisex
Materiaal: Kunststof
Type product: Tandenborstels