Tribit - C05-2301N-01 - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346889
52,08 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


De Tribit QuietPlus 71 draadloze hoofdtelefoon (zwart)

Wil je naar je favoriete muziek luisteren, waar je ook bent? Tribit-hoofdtelefoons zijn perfect voor jou! Ze onderscheiden zich door hun draadloze connectiviteit, omdat ze Bluetooth 5.0-technologie gebruiken - zodat u kunt genieten van een perfecte en ononderbroken verbinding! Bovendien zijn ze uitgerust met ANC actieve ruisonderdrukking, waardoor ze heldere en realistischere geluidseffecten garanderen. Ze zijn ook ergonomisch en zeer licht van gewicht. Met Tribit heb je je geliefde muziek altijd bij je!

Tribit/QuitePlus-71-Black/4

Draadloos plezier

Wil je jezelf bevrijden van verwarde kabels? Met Tribit is het mogelijk! Ze maken gebruik van Bluetooth 5.0-verbinding, waardoor ze een stabiele, veilige en snelle verbinding bieden. Als u echter de voorkeur geeft aan traditionele oplossingen, heeft u de mogelijkheid deze aan te sluiten met een kabel met 3,5 mm jackplug. Bovendien hoeft u niet meer elke keer naar uw telefoon te grijpen als u instellingen wilt wijzigen! Alle benodigde knoppen bevinden zich op de handset. U kunt bijvoorbeeld het afspelen stoppen/herstarten, het volume verhogen of verlagen, de ANC-modus inschakelen of het laadniveau bekijken.

Tribit/QuitePlus-71-Black/1

ANC-technologie

Tribit-hoofdtelefoons zijn ontworpen voor gebruikers die zich volledig willen verliezen in de muziek en zijn daarom uitgerust met ANC-technologie. Dankzij dit worden onnodige geluiden verminderd, waardoor het apparaat duidelijkere en realistischere geluidseffecten biedt. Bovendien beschikt u over de mogelijkheid om handmatig de ruisonderdrukkingsmodus te selecteren, afhankelijk van uw luistervoorkeuren en omgeving. Met Tribit ga je helemaal op in je geliefde liedjes!

Tribit/QuitePlus-71-Black/2

Lange afspeeltijd

Wat de Tribit-hoofdtelefoon onderscheidt, is de lange afspeeltijd. Uitgerust met een lithium-polymeerbatterij bieden ze tot 30 uur afspeeltijd! Maak je echter geen zorgen als hun energie op is, want met de meegeleverde kabel verleng je deze in slechts 2,6 uur! Geniet van je favoriete geluid, waar je ook bent!

Tribit/QuitePlus-71-Black/5

Gebruikscomfort

Tribit is niet alleen een functionele hoofdtelefoon, het biedt ook gebruiksgemak. U hoeft zich geen zorgen te maken over ongemakkelijke pijn tijdens het dragen, omdat ze zijn uitgerust met zachte, vormvaste oorschelpen die 90° kunnen draaien. Bovendien hebben ze ook een verstelbare hoofdband en wegen ze slechts ongeveer 213 gram, dus ze vormen geen extra gewicht. Wil je ze in je koffer stoppen? Geen probleem! Dankzij hun opvouwbare ontwerp zijn ze perfect voor elke reis!

Tribit/QuitePlus-71-Black/3

In de set

  • Tribit-hoofdtelefoon
  • 3,5 mm jack-kabel
  • oplaadkabel
  • gebruikershandleiding
Fabrikant Tribit
Model C05-2301N-01
Bluetooth-versie 5.0
Bluetooth-profiel HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Batterij Lithium-polymeer
Afspeeltijd muziek tot 30 uur
Oplaadtijd 2,6 uur
Invoer DC 5V/1A
Gewicht 213 g


Merk: Tribit
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 213 g
Type product: Koptelefoons