Tribit - C01-2101N-24 - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346061
47,15 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


De Tribit FlyBuds 3 BTH92SC-hoofdtelefoon (zwart)

Luister naar je favoriete nummers op een geheel nieuwe manier. De BTH92SC biedt kristalhelder, rijk gedetailleerd geluid, terwijl het lichtgewicht en ergonomische ontwerp ongeëvenaard comfort biedt. Met een oplaadcassette gaan ze tot 100 uur mee. Ze zijn ook IPX7-waterbestendig, dus perfect voor intensieve trainingen.

Tribit/FlyBuds-3-BTH92SC-black/1

Duurzame batterijen

Maak je geen zorgen dat de hoofdtelefoon op het minst geschikte moment leegraakt. De BTH92SC kan ongeveer 5 uur werken op één lading. Ondertussen verlengt een oplaadcassette van 2600 mAh de gebruiksduur tot maximaal 100 uur. Er wordt een kabel met een USB-C-poort meegeleverd, zodat je hem eenvoudig kunt opladen. Na ongeveer 3 uur is de hoofdtelefoon weer klaar voor gebruik. Het hoesje doet tevens dienst als powerbank en vernieuwt de energie van je smartphone.

Tribit/FlyBuds-3-BTH92SC-black/10

De geluidskwaliteit die u verdient

Neem je favoriete muziek mee tijdens het sporten, op reis naar je werk, naar de universiteit of op vakantie: de BTH92SC klinkt overal geweldig. Met drivers van 6 mm en een dynamische EQ biedt de hoofdtelefoon geluid van hoge kwaliteit, rijk aan details en bastonen.

Tribit/FlyBuds-3-BTH92SC-black/4

Bluetooth 5.0

Tribit hoofdtelefoons maken gebruik van Bluetooth versie 5.3, wat zich vertaalt in een snelle en stabiele verbinding tot wel 10 meter. Daarnaast werken ze met apparaten zoals een smartphone, tablet of laptop. Bovendien maken ze automatisch verbinding met de geselecteerde apparatuur wanneer de behuizing wordt geopend.

Tribit/FlyBuds-3-BTH92SC-black/14

Vrijheid van gebruik

Dit is niet het einde van de voordelen van de BTH92SC. De hoofdtelefoon onderscheidt zich door zijn ergonomische ontwerp en biedt langdurig comfort zonder vermoeidheid. Bovendien zijn ze IPX7-waterbestendig, waardoor je ze zelfs onder ongunstige omstandigheden kunt gebruiken. Je kunt ze ook met succes meenemen naar een intensieve training.

Tribit/FlyBuds-3-BTH92SC-black/5

In de set

  • hoofdtelefoon
  • oplaaddoosje
  • USB-C-oplaadkabel
  • siliconen tips (6 paar)
  • siliconen doppen (3 paar)
  • gebruikershandleiding
Fabrikant Tribit
Model BTH92SC
Kleur Zwart
Batterijcapaciteit 2600 mAh (oplaaddoosje)
Bedrijfstijd 5 uur (hoofdtelefoon), 100 uur (oplaadetui)
Oplaadtijd ca. 3 uur (hoofdtelefoon), ca. 1,5 uur (oplaadcassette)
Transducer 6 mm
Bluetooth-versie 5.3
Bluetooth-bereik tot 10 m
Audiocodecs SBC, AAC
Waterdicht IPX7


Merk: Tribit
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons