Tribit - C01-2070N-06 - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346291
47,22 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Tribit FlyBuds C2 BTH96-hoofdtelefoon

Tribit-hoofdtelefoons bieden veel comfort en tot 32 uur gebruiksduur - zodat je lang naar je favoriete nummers en podcasts kunt luisteren. Bovendien maken ze via Bluetooth 5.2 verbinding met uw compatibele apparaat en bieden ze een indrukwekkende geluidskwaliteit. Bovendien vallen ze op door hun minimalistische en moderne design.

Hoge geluidskwaliteit, stabiele verbinding

De hoofdtelefoon is voorzien van dynamische drivers met een diameter van 12 mm, wat zich vertaalt in een hoge geluidskwaliteit. Bovendien draagt ??de Qualcomm aptX-chip verder bij aan het rijk gedetailleerde en kristalheldere geluid. Daarnaast ondersteunen ze Bluetooth versie 5.2, wat verantwoordelijk is voor een stabiel signaal zonder interferentie tot 10 meter.

Lange gebruiksduur

De Tribit FlyBuds C2 BTH96 zijn uitgerust met heavy-duty batterijen, waardoor ze een lange gebruiksduur bieden. Hierdoor kun je ze tot wel 8 uur gebruiken op één acculading. Ondertussen verlengt de oplaadcassette deze tijd tot 32 uur. Bovendien geven de witte indicatoren op de behuizing het batterijniveau aan.

Praat vrijuit aan de telefoon

Tribit-hoofdtelefoons zijn uitgerust met 4 microfoons met CVC 8.0-technologie om omgevingsgeluid te elimineren. Busstation, stadsjungle - nu kunt u telefoneren en er zeker van zijn dat uw beller u kan horen.

Ergonomisch ontwerp

Geniet langdurig van comfortabel gebruik. De hoofdtelefoon heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over ongemak of vermoeidheid. Bovendien heb je geen problemen met de bediening; dankzij de touchpanels pas je de bediening van de BTH96 eenvoudig aan je eigen wensen aan.

Inbegrepen

  • hoofdtelefoon
  • USB-C-oplaadkabel
  • gebruikershandleiding
Fabrikant Tribit
Model BTH96
Kleur zwart
Gewicht 44 g
Bluetooth-versie 5.2
Bluetooth-bereik 10 m
Bedrijfstijd 8 uur (zonder koffer), 32 uur (met koffer)
Diameter van de transducer 12 mm


Merk: Tribit
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit zwart
Gewicht: 44 g
Type product: Koptelefoons