Thunderobot - JG0804004 - koptelefoon

  • Artikelnummer: 2346540
42,87 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Thunderobot H31-hoofdtelefoon (zwart)

 

De Thunderobot H31 is een bedrade gaming-hoofdtelefoon met microfoon, voorzien van 50 mm-luidsprekers die fantastisch surround-geluid leveren, zodat u altijd de voetstappen van de vijand kunt horen en hem te slim af kunt zijn. De ingebouwde microfoon, hoge gevoeligheid en ruisonderdrukking zorgen voor een soepele en opeenvolgende communicatie met uw team. 

 

Pas het geluid aan uw voorkeuren aan

 

Dankzij de software van de fabrikant kunt u het geluid van de hoofdtelefoon geheel naar uw smaak aanpassen. Equalizer (EQ)-instellingen, geluidseffecten en microfooninstellingen kunt u naar wens aanpassen. De 50 mm-luidsprekers, met een frequentierespons van 20 Hz - 20 kHz, zorgen ervoor dat uw onderdompeling in de gepresenteerde wereld uitzonderlijk soepel verloopt. Fantastisch 7.1 surround-geluid is binnen handbereik. 

 

Fantastische lichteffecten

 

De Thunderbot H31 is voorzien van unieke "ademende" verlichting, waardoor de hoofdtelefoon pulseert met RGB-kleuren, wat sfeer toevoegt aan je nachtelijke gameplay en overwinningen! 

 

Ergonomisch ontwerp

 

De hoofdtelefoon heeft een robuust, ergonomisch ontwerp gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en tegelijkertijd de flexibiliteit behouden die nodig is om gebruikerscomfort te bieden. De hoofdband van de hoofdtelefoon past zich automatisch aan de grootte van het hoofd aan. Ademende, comfortabele oorkussens van eco-leer isoleren de omgeving perfect en rusten comfortabel op de oren. 

 

Inhoud van de verpakking

Hoofdtelefoon

Instructiehandleiding

Fabrikant Donderrobot
Model H31
Gewicht 416 g
Frequentiebereik hoofdtelefoon 20 Hz - 20 kHz
Impedantie 32 +/- 10%
Diameter van transducers 50 mm
Microfoongevoeligheid -42 +/- 3 dB
Frequentiebereik microfoon 20 Hz - 16 kHz
Hoofdtelefoonverlichtingseffect Meerkleurige achtergrondverlichting
Kabellengte 2,2m

 Merk: Thunderobot
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Hoofdtelefoons