Techwood - TRO-1056 - Keukenapparatuur

  • Artikelnummer: 2346776
109,74 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Techwood planetaire keukenmachine TRO-1056 (zwart)

Met de Techwood planetaire keukenmachine bereidt u snel en gemakkelijk zelfs de meest ingewikkelde recepten. Biscuitgebak, zelfgemaakte pasta, vulling, puree: de robot kan alle soorten massa aan. Je hebt keuze uit 6 snelheden en de 3 meegeleverde opzetstukken mengen de ingrediënten grondig. In de verpakking vind je ook een spatel om de massa mee te bekleden en een plastic deksel.

3 roerstaafjes inbegrepen

De set bevat 3 roerstaafjes die je kunt gebruiken, afhankelijk van het soort mengsel dat je bereidt. De mengtip combineert ingrediënten voor biscuitgebak, zandmuffin, vulling, puree en meer grondig. Terwijl je met de garde slagroom kunt kloppen, meringue, soufflé, saus of zelfs zelfgemaakte mayonaise kunt bereiden. Bovendien is de haak perfect voor het kneden van pizzadeeg, zelfgemaakte pasta, brood of donuts.

Doordacht ontwerp

De planetaire keukenmachine onderscheidt zich, vergeleken met traditionele keukenmixers, door zijn efficiëntere werking. De mixers draaien rond hun eigen as en rond het midden van de kom, waardoor ingrediënten grondig worden gecombineerd. Bovendien verbruikt de Techwood TRO-1056 tot 1.000 watt aan vermogen, wat zich vertaalt in de betrouwbaarheid van de robot. Bovendien zorgt de antislipafwerking voor stabiliteit en voorkomt dat het apparaat bijvoorbeeld op hoge snelheid beweegt.

Gebruikscomfort

Techwood heeft ervoor gezorgd dat het gebruik van de TRO-1056 eenvoudig en handig is. De planetaire keukenmachine beschikt over een snelheidsregeling in 6 standen, waardoor je de werking aanpast aan jouw wensen. Deze taak wordt voor u gemakkelijker gemaakt door de grote wijzerplaat. Bovendien maak je met de kom van 5 liter een grotere hoeveelheid deeg of beslag klaar en dankzij de vergrendelingsmogelijkheid gebruik je het apparaat veilig. Met een speciale knop kunt u de arm omhoog brengen, zodat u gemakkelijk de kom kunt verwijderen of de mixer kunt vervangen. Bovendien voorkomt de meegeleverde hoes spatten en dankzij het kleine openingsvenster kun je eenvoudig de benodigde ingrediënten toevoegen.

Inbegrepen

  • planetaire robot
  • kom
  • kunststof deksel
  • spatel
  • deeghaak
  • garde
  • mengtip
Fabrikant Techwood
Model TRO-1056
Kleur zwart
Materiaal roestvrij staal (kom)
Kominhoud 5 l
Spanning 220-240V~ 50/60Hz
Vermogen 1000W
Aantal snelheden 6
Gewicht 5,7 kg
Afmetingen 40,5 x 26,8 x 35,6 cm


Merk: Techwood
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 5,7 kg
Afmetingen (mm): 40,5 x 26,8 x 35,6 cm
Materiaal: Staal
Type product: Keukenapparatuur