Techwood - TRA-608 - Grill

  • Artikelnummer: 2346311
44,78 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Elektrische raclettegrill voor 6 personen Techwood TRA-608.

De Elektrische Raclettegrill is voorzien van 6 raclettepannetjes en een grill van 25 cm diameter, waardoor meerdere personen er gebruik van kunnen maken. De kleurrijke geïsoleerde handgrepen voorkomen brandwonden en een lichtindicator laat u weten wanneer het apparaat werkt. Ondertussen wordt de bediening ervan vergemakkelijkt door een aan/uit-schakelaar.

Handig uw maaltijd bereiden

De elektrische raclettegrill is perfect voor bijeenkomsten met familie of vrienden. Hij heeft een grill met een diameter van 25 cm en 6 raclettepannen, zodat u snel een grotere maaltijd kunt bereiden. Met het bovenste gedeelte grill je spiesjes, vlees, vis of groenten. In het onderste gedeelte zitten daarentegen 6 raclettepannetjes, waarmee je snel kaas laat smelten. Bovendien hebben ze handvatten in verschillende kleuren, zodat iedereen er zelf een zal kiezen.

Zorgvuldig doordacht ontwerp

Het gebruik van de Techwood elektrische grill is eenvoudig en handig. Met de schakelaar aan de onderkant kunt u het apparaat aan-/uitzetten. Vergeet niet om de grill eerst voor te verwarmen - gedurende ongeveer 8-10 minuten. Bovendien zijn de raclettepannetjes voorzien van een antiaanbaklaag, voor gemakkelijk gebruik en schoonmaken van het product. Aan de andere kant kan het rooster bovenop op elk moment worden verwijderd als u deze tijdelijk niet gebruikt.

Inbegrepen

  • elektrische grill
  • raclettepannetjes x6
  • handleiding
Fabrikant Techwood
Model TRA-608
Grilldiameter 25 cm
Spanning 220-240V~ 50Hz
Kracht 800W
Gewicht 1,54 kg


Merk: Techwood
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 1,54 kg
Type product: Gril