Sunnylife - OP3-ZJ756 - Houder voor mobiele telefoon

  • Artikelnummer: 2346914
30,58 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Sunnylife twee telefoonhouder voor DJI Osmo Pocket 3 camera (OP3-ZJ756)

Sunnylife presenteert een innovatieve oplossing voor gebruikers van de DJI Osmo Pocket 3 camera: de OP3-ZJ756 houder voor twee telefoons. Het is een apparaat dat de opname- en transmissiemogelijkheden uitbreidt, waardoor gelijktijdig gebruik van twee smartphones mogelijk is.

Compatibiliteit en materialen

De houder is speciaal ontworpen voor de DJI Osmo Pocket 3 en zorgt voor een perfecte pasvorm en functionaliteit. Gemaakt van een combinatie van plastic en siliconen, combineert het duurzaamheid en flexibiliteit om uw apparaat tegen krassen te beschermen. De houder weegt 170 gram en meet 233 × 51 × 99 mm, waardoor hij zowel handig als stabiel is.

Dubbel display en hoekaanpassing

Een onderscheidend kenmerk van deze houder is de mogelijkheid om twee schermen tegelijkertijd te gebruiken, wat nieuwe perspectieven opent voor gebruikers op het gebied van videobewaking en bewaking. Dankzij de aanpasbare kijkhoeken van elke telefoon kunnen gebruikers de instelling aanpassen aan hun eigen behoeften, wat vooral handig is tijdens live-uitzendingen vanuit verschillende perspectieven.

Extra functionaliteit

Op de houder kunt u eenvoudig extra apparatuur aansluiten, zoals statieven en verlengsnoeren, wat de veelzijdigheid vergroot. De cold shoe-interface breidt de functionaliteit uit met de mogelijkheid om een ??extra microfoon of verlichting te monteren, wat cruciaal is voor het maken van videobeelden van professionele kwaliteit.

Veiligheid en stabiliteit

De houder is ontworpen met het oog op veiligheid en is voorzien van een elegante snelsluiting. Antislip siliconen pads houden het apparaat stabiel en beschermd tegen krassen, terwijl ingebouwde zachte pads de DJI Osmo Pocket 3 camera verder beschermen tegen schade.


 

_1 019_
Fabrikant Sunnylife
Model OP3-ZJ756
Compatibiliteit DJI Osmo Pocket 3
Materiaal Kunststof + siliconen
Gewicht 170 g
Breedte armen min. 62 mm, maximaal 100 mm
Afmetingen 233 × 51 × 99 mm


Merk: Sunnylife
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 170 g
Afmetingen (mm): 233 x 51 x 99 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Mobiele telefoonhouder