Sunnylife - OP3-ZJ747 - Houder voor mobiele telefoon

  • Artikelnummer: 2346877
25,35 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Mobiele Telefoonhouder Sunnylife voor Osmo Pocket 3

Als je een Osmo Pocket 3-bezitter bent en tijdens je filmavonturen wilt genieten van een nog groter scherm, dan is de Sunnylife telefoonhouder de oplossing die je zoekt. Hiermee kunt u uw telefoon aan de voorkant van het apparaat bevestigen, wat geheel nieuwe mogelijkheden voor u opent.

Perfecte pasvorm

Je hoeft je geen zorgen te maken of de houder wel op je Osmo Pocket 3 past; hij is speciaal ontworpen voor deze camera. Dit zorgt ervoor dat uw apparaten perfect met elkaar samenwerken. Bovendien kan de Osmo Pocket 3 met de gemonteerde houder stabiel op diverse ondergronden staan, waardoor video-opname nog veelzijdiger wordt. Of u nu aan een bureau of in het veld werkt, de houder zal een betrouwbare metgezel zijn!

Handig en praktisch

De houder is zorgvuldig ontworpen om bediening met één hand niet te hinderen. Hierdoor heb je volledige controle over je camera en kun je elk moment vrij vastleggen. Wil je je Osmo Pocket 3 gebruiken met een statief? Geen probleem - de houder is voorzien van een standaard 1/4 inch schroefgat, waardoor u hem eenvoudig op een statief of ander soortgelijk accessoire kunt monteren.

Klaar voor actie

Weet dat je telefoon veilig is. De Sunnylife telefoonhouder heeft een zachte afwerking die beschermt tegen krassen en beschadigingen die tijdens gebruik kunnen ontstaan. Bovendien is de installatie probleemloos! Begin met het opnemen van geweldige video's met de Sunnylife telefoonhouder.

Fabrikant Sunnylife
Model OP3-ZJ747
Compatibiliteit Osmo Pocket 3


Merk: Sunnylife
Doelgroep: Unisex
Type product: Mobiele telefoonhouder