Soocas - D3 G - Tandenborstel

  • Artikelnummer: 2345993
62,18 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Soocas D3 sonische tandenborstel (groen)

Zorg voor een goede mondhygiëne met de Soocas D3 sonische tandenborstel. Het apparaat werkt met een frequentie van ruim 38.000 trillingen per minuut en je hebt de keuze uit 4 beschikbare standen. Het biedt ook een slimme timer en heeft een looptijd van maximaal 180 dagen. Er wordt ook een tandenborstelsterilisator meegeleverd om schadelijke ziektekiemen te verwijderen. Verder onderscheidt de tandenborstel zich door zijn IPX8 waterdichtheid, laag geluidsniveau en origineel design.

Langer mooie glimlach

Met de D3 sonische tandenborstel kunt u vuil en voedselresten verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen waar een gewone tandenborstel niet kan komen. Het apparaat is voorzien van een krachtige motor die trillingen genereert met een frequentie van ruim 38.000 keer per minuut. De hoge vibratie zorgt voor een grondige, snelle reiniging en zorgt voor een 7 keer effectievere tandplakverwijdering. Met Soocas behoud je nog langer een mooie, gezonde en sprankelende glimlach.

Slimme timer

Je hoeft de poetstijd niet meer in de gaten te houden; de Soocas D3 tandenborstel doet het voor je! De tandenborstel is uitgerust met een slimme timer die u er elke 30 seconden aan herinnert om van mondreinigingsgebied te wisselen. Na 2 minuten wordt de tandenborstel automatisch uitgeschakeld. Zo weet je zeker dat je lang genoeg je tanden poetst!

4 modi om uit te kiezen

Het D3-model is ontworpen voor verschillende gebruiksscenario's. De tandenborstel biedt maar liefst 4 werkingsmodi, zodat je de prestaties kunt afstemmen op jouw behoeften. De reinigingsmodus is perfect voor dagelijks gebruik. Zijn uw tanden extreem gevoelig? Profiteer van de Gevoelige modus. Polijsten maakt dat mogelijkVerzorg uw tanden, terwijl Whitening uw tanden nog witter maakt. Bovendien onthoudt het apparaat de laatst gebruikte modus.

Verwijder bacteriën

Zorg voor uw mondgezondheid. De kit bevat ook een UVC-sterilisator voor tandenborstels. Het apparaat verwijdert tot 99,99% van de bacteriën die zich ophopen op de opzetborstel. De bediening is uiterst eenvoudig: plaats gewoon de tandenborstel erin en sluit de deur van de sterilisator, en het apparaat wordt automatisch ingeschakeld. De sterilisator reinigt de tandenborstel gedurende ongeveer 5 minuten. Bovendien kunt u met het apparaat de tandenborstel gemakkelijk opbergen.

Lange werktijd

Ben je bang dat je je tandenborstel vaak moet opladen? Wees niet! Het apparaat kan maximaal 180 dagen werken. Het duurt ongeveer 6 uur om de energie in de tandenborstel alleen al te vernieuwen, en de meegeleverde USB-C-kabel maakt het opladen eenvoudig. Een speciale lichtindicator informeert u over de lage batterij- en oplaadstatus. De sterilisator daarentegen kan je ongeveer 30 dagen van dienst zijn, en het opladen duurt ongeveer 5 uur.

Uniek ontwerp

De Soocas sonische tandenborstel onderscheidt zich door zijn onconventionele ontwerp - de katachtige details zullen liefhebbers van deze dieren zeker bekoren. Het apparaat is IPX8 waterdicht, waardoor je hem ook onder de douche vrij kunt gebruiken. Bovendien houd je hem gemakkelijk schoon. Ook hoef je niet bang te zijn dat de tandenborstel een luid en vermoeiend geluid maakt; het volumeniveau bedraagt ??niet meer dan 55 dB.

Inbegrepen

  • tandenborstel
  • tandenborsteltips x2
  • UVC-sterilisator
  • tandenborstelhouder
  • USB-C/USB-A-oplaadkabel
Fabrikant Soocas
Model D3
Kleur Groen
Waterbestendigheid IPX8
Trillingsfrequentie 38.400 trillingen per minuut
Volumeniveau 55 dB
Oplaadinterface Type C
Oplaadtijd van de doos met sterilisator 5 uur
Gebruiksduur van doos met sterilisator Tot 30 dagen
Oplaadtijd van de tandenborstel 6 uur
Batterijduur van de tandenborstel tot 180 dagen
Bedrijfsmodi Reinigen, gevoelig, polijsten, bleken


Merk: Soocas
Doelgroep: Unisex
Kleur: groen
Type product: Tandenborstels