Smartmi - HU5160WHEU - Luchtbevochtiger

  • Artikelnummer: 2346356
171,67 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Smartmi Rainforest-luchtbevochtiger Verdampingsbevochtiger

Creëer een gezonde en veilige omgeving bij u thuis. Slecht humeur, droge ogen en huid - deze en andere problemen behoren tot het verleden. De Smartmi luchtbevochtiger is uitgerust met een tank van 3 liter en heeft een capaciteit van 200 ml/u, ??waardoor hij efficiënt kan werken op een oppervlakte tot 35 m2. Bovendien heeft het apparaat transparante wanden, waardoor u waterdruppels kunt observeren die regen imiteren. Bovendien geeft het LED-display je de belangrijkste informatie over de werking van het apparaat. Bovendien wordt de bediening van de luchtbevochtiger vergemakkelijkt door de Smartmi Link-app en Apple HomeKit. Het apparaat werkt ook met Hey Google en Amazon Alexa - met een eenvoudige spraakopdracht kun je de werking ervan aanpassen.

Slimme bevochtiging

Smartmi Rainforest Luchtbevochtiger maakt gebruik van verdampingsbevochtigingstechnologie. Dit betekent dat hij is uitgerust met een ventilator die droge lucht het apparaat in zuigt en door een filter blaast. De lucht die wordt teruggevoerd naar de omgeving wordt vervolgens bevochtigd en ontdaan van belangrijke verontreinigingen. Bovendien produceert het geen nevel, dus je weet zeker dat het houten meubilair niet beschadigt. Aan de andere kant verbeteren de anionen die door de luchtbevochtiger worden gegenereerd uw humeur en concentratie.

Gebruiksvriendelijk

De Smartmi Rainforest Luchtbevochtiger onderscheidt zich door zijn doordachte ontwerp. Het apparaat heeft een LED-display dat informeert over de geselecteerde bedrijfsmodus, Wi-Fi-status, vochtigheidsgraad en de hoeveelheid water in de tank. Bovendien kunnen de belangrijkste onderdelen van het apparaat eenvoudig worden gedemonteerd en gereinigd, en het bijvullen van de tank zal geen probleem zijn en slechts een moment in beslag nemen.

Verontreinigingsfiltertie

Het apparaat is uitgerust met een polymeerfilter, dat verontreinigende stoffen effectief filtert en de verspreiding van bacteriën, schimmels en onaangename geurtjes voorkomt. Bovendien kunt u hem onder stromend water schoonmaken.

Tot 15 uur bevochtiging

De luchtbevochtiger heeft een watertank van 3 liter, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Hierdoor werkt hij tot 15 uur op één enkele vulling. Bovendien hoef je hem niet te verwijderen om water toe te voegen. Je vult het niveau bij via het koepeldisplay bovenaan. Aan de andere kant geeft het LED-display u informatie over de hoeveelheid water en stopt het automatisch met werken als de tank leeg is.

Stille werking

Smartmi Rainforest Luchtbevochtiger werkt extreem stil - het geluidsniveau is =50 dB(A), dus u hoeft zich geen zorgen te maken over hinderlijk geluid. Bovendien zorgt het ontspannende geluid ervoor dat je rustig wordt, waardoor hij perfect is voor in de slaapkamer. 

Pas de werking ervan aan uw behoeften aan

De luchtbevochtiger biedt 3 werkingsmodi, zodat hij aan verschillende gebruikersverwachtingen zal voldoen. In de Auto-modus past het apparaat de intensiteit van de bevochtiging automatisch aan de omgevingsomstandigheden aan, terwijl de Max-modus de lucht snel en efficiënt bevochtigt. Met de Slaapmodus kunt u ontspannen voordat u naar bed gaat.

Zelfreinigende modus

Voor nog meer gemak beschikt het apparaat over een zelfreinigende modus, die u inschakelt via de Smartmi Link-app. Hiermee wordt het apparaat gereinigd van sediment en vuil op de wanden van de tank. U hoeft uw handen niet meer vuil te maken, slechts een paar klikken in de app.

Afstandsbediening

Het apparaat werkt met Smartmi Link- en Apple HomeKit-apps, zodat je het op afstand kunt bedienen. Bovendien is de luchtbevochtiger compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant - een simpele spraakopdracht is dus alles wat je nodig hebt om het apparaat in te schakelen of de modus te selecteren.

Inbegrepen

  • Slimme verdampingsbevochtiger
  • Adapter
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant Smartmi
Model Regenwoudluchtbevochtiger
Bevochtigingsmethode Verdamping
Bevochtigingscapaciteit 200 ml/u
Aanbevolen werkgebied tot 35 m2
Capaciteit watertank 3 L
Kleur Wit
Geluid =50 dB(A)
Nominaal vermogen 7 W
Nominale spanning 12 V
Nominaal ingangsvermogen van voeding 100-240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A
Draadloze verbinding WiFi IEEE802.11b/g/n 2,4GHz
Compatibiliteit Amazon Alexa, Google Assistent, Apple HomeKit
Applicatie Smartmi-link
Bedrijfstemperatuur 10 - 40 °C
Relatieve vochtigheid Niet meer dan 80% (bij 25 °C)
Werkmodi Maximum / Auto / Slaapstand 
Gewicht Ongeveer 3,3 kg
Afmetingen ?220 x 422 mm


Merk: Smartmi
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 3,3 kg
Type product: Luchtbevochtigers