Smartmi - AP7019DGEU - Luchtzuiveraar

  • Artikelnummer: 2346160
286,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Intelligente verdampingsluchtreiniger Jya Fjord Pro luchtreiniger

Jya Fjord Pro is een krachtige, intelligente verdampingsluchtreiniger die 550 m³ lucht per uur levert, waardoor luchtzuivering mogelijk is in een ruimte van 409 m² tot 710 m². Met behulp van een HEPA H13-filter en een actieve koollaag verwijdert het effectief haren van huisdieren, pollen, geuren, huishoudelijke chemische dampen, stof en virussen, waardoor de gezondheid van de mensen in de kamer wordt gewaarborgd. Het vergt weinig onderhoud; het filter hoeft slechts elke drie maanden vervangen te worden. Het apparaat beschikt over kwaliteitssensoren die PM2.5-, PM10-, TVOC-deeltjes (Total Volatile Organic Compounds) en de temperatuur en vochtigheid thuis monitoren, waardoor de gebruiker belangrijke informatie over zijn omgeving kan leren. Fjord Pro is compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit voor afstandsbediening. Dankzij de strakke zilveren behuizing is het bovendien een aantrekkelijke woondecoratie.

Zuiveringsefficiëntie en bereik

De Jya Fjord Pro zuivert effectief de lucht in een indrukwekkende ruimte van 409 m² tot 710 m² en levert 550 m³ schone lucht per uur. Dit maakt het apparaat een ideale oplossing voor grotere woningen of kantoorruimtes waar de luchtkwaliteit cruciaal is voor comfort en gezondheid. Bovendien maakt de strakke zilveren behuizing de Jya Fjord Pro niet alleen functioneel maar ook een esthetisch interieurelement.

Intelligente luchtkwaliteitscontrole

De integratie van geavanceerde sensoren, die PM2.5, PM10, TVOC-deeltjes, evenals vochtigheid en temperatuur monitoren, maakt de Jya Fjord Pro niet alleen een luchtreiniger, maar ook een intelligent controlecentrum voor de luchtkwaliteit. Met nauwkeurige metingen krijgt de gebruiker volledige toegang tot informatie over de toestand van het binnenmilieu, wat kan leiden tot bewuste beslissingen over de omstandigheden in huis of kantoor. Deze functie is vooral handigvoor mensen met allergieën en mensen die gevoelig zijn voor veranderende weersomstandigheden.

Smart Home-integratie

Compatibiliteit met systemen zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit betekent dat de Jya Fjord Pro eenvoudig kan worden geïntegreerd in het smart home-ecosysteem van de gebruiker. Bediening op afstand en toegang tot gegevens over de luchtkwaliteit en de apparaatstatus maken het beheer van de zuivering uiterst comfortabel en intuïtief. Met deze functionaliteit kan de gebruiker de werking van het apparaat afstemmen op de individuele behoeften, zelfs als hij niet thuis is.

Geavanceerde luchtzuivering

Door gebruik te maken van HEPA H13-filtratietechnologie en een actieve koollaag elimineert de Jya Fjord Pro effectief een reeks verontreinigende stoffen, zoals haren van huisdieren, pollen, stof, virussen en chemische dampen uit het huishouden. In de praktijk betekent dit dat u aanzienlijk schonere lucht in uw omgeving levert. HEPA-filtratie is een gerenommeerde en gewaardeerde technologie die zelfs de kleinste deeltjes kan opvangen, waardoor de lucht die u inademt aanzienlijk gezonder is.

Eenvoudig onderhoud

Een van de voordelen van het Fjord Pro-model is het minimale onderhoud. Het elke drie maanden vervangen van het filter is de enige taak die de gebruiker hoeft uit te voeren om het apparaat in uitstekende staat te houden. Dit proces is snel en intuïtief, wat betekent dat zelfs degenen die niet bekend zijn met dergelijke apparaten gemakkelijk voor de luchtreiniger kunnen zorgen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de Fjord Pro langdurig efficiënt zal werken en lucht van hoge kwaliteit aan uw omgeving zal leveren.

Pakketinhoud

Luchtreiniger x 1

Filter voor de luchtreiniger x 1

Voeding x 1

Gebruikershandleiding x 1

Merk Smartmi
Model JYKQJHQPR1
Kleur Zilver


Merk: Smartmi
Doelgroep: Unisex
Kleur: zilver
Type product: Luchtreiniger