Samsung - MB-MY256SB/WW - Geheugenkaart

  • Artikelnummer: 2346581
70,11 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Samsung microSDXC PRO Ultimate 256GB 200/130 MB/s geheugenkaart (MB-MY256SB/WW).

Als u op zoek bent naar een geheugenkaart die zowel uitzonderlijke capaciteit als hoge gegevensoverdrachtsnelheden biedt, zoek dan naar het Samsung PRO Ultimate-model van 256 GB. Dit is een oplossing die perfect zal zijn voor zowel geavanceerde mobiele apparaten als andere elektronische gadgets die snelle toegang tot grote hoeveelheden gegevens vereisen.

Snelheid en efficiëntie

Met leessnelheden van 200 MB/s en schrijfsnelheden van 130 MB/s verkort de Samsung PRO Ultimate-kaart de tijd die nodig is voor bestandsoverdracht aanzienlijk. Dit is vooral belangrijk als je met grote multimediabestanden werkt, zoals 4K-video's of grote RAW-bestanden van foto's. De snelheidsklasse Class 10 en UHS-I/U3 zorgen ervoor dat de kaart zelfs de meest veeleisende taken aankan, zoals high-definition video-opnamen.

Gebouwd voor multimedia

Videoklasse V30 betekent dat de kaart is geoptimaliseerd voor het opnemen van video met de hoogst beschikbare kwaliteit zonder risico op detailverlies of vertraging. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de applicatiesnelheidsklasse A2 genieten van een soepelere en snellere start en werking van applicaties die rechtstreeks op de kaart zijn geïnstalleerd.

Praktisch en compatibel

De kaart is uitgerust met een lezer, een groot gemak dat gemakkelijke toegang tot gegevens op verschillende apparaten mogelijk maakt, zelfs als deze niet over een standaard microSD-slot beschikken. Dit product is ideaal voor mensen die snelheid boven alles waarderen en naadloze compatibiliteit met een verscheidenheid aan apparatuur.

 

 

Constructeur Samsung
Constructeur code MB-MY128SB/WW
Model Pro Ultimate
Card type MicroSDXC
Capaciteit 128 GB
Included adapter Nee
Reader included Ja
Read speed 200 MB/s
Write speed 130 MB/s
Snelheidsklasse Class 10, UHS-I/U3
Video class "V" V30
Toepassing speed class "A" A2


Merk: Samsung
Doelgroep: Unisex
Type product: Geheugenkaarten