Samsung - MB-MD256SB/WW - Geheugenkaart

  • Artikelnummer: 2346256
66,07 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Samsung PRO Plus micro SDXC 256 GB U3 A2 V30-geheugenkaart (MB-MD256SB/WW).

Ben je een professionele fotograaf of filmmaker? Of heeft u gewoon meer ruimte nodig voor uw gegevens? De Samsung PRO Plus-geheugenkaart zal zeker aan uw behoeften voldoen! Het biedt een capaciteit tot 256 GB en biedt indrukwekkende leessnelheden tot 180 MB/s en schrijfsnelheden tot 130 MB/s. Met de kaart vergroot u met succes het geheugen van uw smartphone, tablet en vele andere apparaten. Er wordt ook een USB-lezer meegeleverd om uw werk nog eenvoudiger te maken.

Samsung/MB-MD256SBWW/1

Nog snellere verzending

De Samsung PRO Plus-kaart levert een ongelooflijke leessnelheid tot 180 Mbps, wat betekent dat uw gegevens binnen een mum van tijd beschikbaar zijn. En een schrijfsnelheid van 130 Mbps zorgt ervoor dat je bestanden binnen een mum van tijd zijn opgeslagen. De kaart heeft een snelheidsklasse U3, waardoor hij perfect is voor het opnemen van video's in 4K-kwaliteit. Bovendien maakt de V30-videoklasse vloeiende video-opnamen van de hoogste kwaliteit mogelijk.

Samsung/MB-MD256SBWW/4

Capaciteit om aan uw behoeften te voldoen

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onvoldoende ruimte op je telefoon of camera! Met een capaciteit van 256 GB kan de kaart al uw favoriete video's, foto's en documenten bevatten. Zo hoef je jezelf niet te beperken in het creëren van nieuwe content! Bovendien is de kaart voorzien van bescherming tegen water, hoge temperaturen, röntgenstraling, magnetische velden, vallen en slijtage.

Samsung/MB-MD256SBWW/5

Inbegrepen

  • geheugenkaart
  • USB-lezer
Fabrikant Samsung
Model PRO Plus
Kaarttype SDXC
Capaciteit 256 GB
Leessnelheid 180 Mbps
Schrijfsnelheid 130 Mbps
Snelheidsklasse U3
Videoklasse V30
Applicatiesnelheidsklasse A2


Merk: Samsung
Doelgroep: Unisex
Type product: Geheugenkaarten