Romoss - PSW20-392-1133H - Powerbank

  • Artikelnummer: 2346451
41,45 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Powerbank Romoss SW20S Pro 20000mAh, 30W (wit)

Zorg ervoor dat uw apparaten veilig en snel worden opgeladen, waar u ook bent. De SW20S Pro powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh en snelladen van 30 W. Met de 3 USB-uitgangen kun je meerdere apparaten tegelijk opladen, terwijl de 3 ingangen zorgen voor een gemakkelijke vernieuwing van de energie van de powerbank. Het digitale LED-scherm informeert je over het laadniveau, maar ook over de spanning en stroomsterkte.

Laad tot 3 apparaten tegelijk op

Het product heeft maar liefst drie uitgangspoorten, waardoor het mogelijk is om maximaal drie apparaten tegelijkertijd op te laden. De SW20S Pro is uitgerust met één USB-C-poort met snelladen (30 W) en twee USB-poorten met snelladen (22,5 W). Bespaar tijd en laad meerdere apparaten tegelijk op!

Hoge capaciteit - snel opladen

De Romoss SW20S Pro heeft een batterij van 20.000 mAh, waarmee je je smartphone tot meerdere keren kunt opladen. Bovendien kan het product snel worden opgeladen (30 W) - nu laadt u uw iPhone in slechts 30 minuten op tot 60%.

Veiligheid van gebruik

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw apparatuur tijdens het opladen beschadigd raakt: de Romoss powerbank beschermt tegen overladen, overspanning, overstroom, kortsluiting, elektromagnetische velden en schadelijke temperatuureffecten.

Gemakkelijke toegang tot belangrijke informatie

De Romoss powerbank heeft een digitaal LED-display dat informatie geeft over het oplaadniveau. Maar dat is niet alles. Dankzij innovatieve technologie kunt u tussen modi schakelen en informatie over de spanning en laadsnelheid weergeven. Bovendien verschijnt er een klein pictogram op het scherm wanneer de oplader in de snellaadmodus staat.

Probleemloze energievernieuwing van de powerbank

Als het nodig is, kun je de energie van de SW20S Pro aanvullen met een micro-USB-, Lightning- en USB-C-kabel. Vervolgens duurt het 5 uur om de energie volledig te vernieuwen, waarna de powerbank weer klaar is voor gebruik.

Inbegrepen:

  • Powerbank
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant Romoss
Model SW20S Pro
Capaciteit 20000mAh
Snel opladen 30 W
Kleur Wit


Merk: Romoss
Doelgroep: Unisex
Type product: Powerbanks