Rojeco - RYSJ-13 - Waterfonteinen

  • Artikelnummer: 2346629
47,09 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Rojeco Draadloze slimme fontein/drinker van 2,5 liter voor hond en kat

Geef uw geliefde huisdier voortdurend toegang tot vers water. Rojeco's slimme drinker van 2,5 liter stimuleert honden en katten om zichzelf te hydrateren en maakt gebruik van een effectief 4-laags filtersysteem. Een praktische indicator laat u weten wanneer de tank moet worden bijgevuld. Het apparaat is uitgerust met een lagedrukpomp, die extreem stil werkt - het gegenereerde geluidsniveau bedraagt ??niet meer dan 30 dB. Dankzij het ontwerp bestaande uit 2 kommen is hij perfect voor huizen met meer dan één dier.

Rojeco/RYSJ-13/3

Grote capaciteit

Dankzij de capaciteit van de Rojeco drinkbak maar liefst 2,5 liter hoeft u zich geen zorgen te maken dat u regelmatig water moet bijvullen. Dankzij het transparante venster van het apparaat kunt u gemakkelijk de status van de tank controleren en de indicator geeft informatie over het te lage niveau.

Rojeco/RYSJ-13/5

Betrouwbare toegang tot water

Het Rojeco-apparaat slaat 75 ml water op, dat het levert bij stroomuitval. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier in elke situatie gehydrateerd kan blijven.

Rojeco/RYSJ-13/4

4-laags filtersysteem

U kunt er zeker van zijn dat de Rojeco drinkbak uw huisdier altijd van vers en schoon water voorziet. Het apparaat maakt gebruik van een 4-laags filtersysteem, dat bestaat uit twee lagen niet-geweven stof, actieve kool en ionenuitwisselingshars. Hierdoor verwijdert het op betrouwbare wijze haren, stof, voedselresten, chloorresten en andere onzuiverheden.

Rojeco/RYSJ-13/2

Voor de verzorging van uw huisdier

Ben je bang dat je viervoeter niet genoeg water drinkt? De Rojeco drinker helpt dit probleem op te lossen! Het biedt 2 kommen met charmante tuiten in de vorm van goudvissen, waaruit 24 uur per dag water stroomt. De gebruikte oplossing zal zeker de aandacht van de katten trekken. Bovendien maakt de breedte van de bakjes het gemakkelijk om water te geven zonder het risico dat de gevoelige snorharen van het huisdier nat worden.

Rojeco/RYSJ-13/6

Stille werking

Als je een Rojeco-drinker kiest, hoef je de stilte niet op te geven. Het door het apparaat gegenereerde geluid bedraagt ??niet meer dan 30 dB. Hierdoor kunt u thuis comfortabel ontspannen, wetende dat uw huisdier op elk moment toegang heeft tot schoon water.

Rojeco/RYSJ-13/1

Veilig werken

De slimme drinker van Rojeco maakt gebruik van een bekabelde inductiebasis die slechts 5 V aan de fontein zelf levert, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt vergroot.

Rojeco/RYSJ-13/10

Probleemloos onderhoud

Het demonteren van de drinkbak zal geen problemen opleveren. Alle onderdelen van het apparaat behalve de basis kunnen zonder problemen onder stromend water worden gewassen. Het zal dus geen uitdaging voor u zijn om het schoon te houden.

Rojeco/RYSJ-13/9

Inbegrepen:

  • Slimme drinker
  • Filter
  • Waterpomp
  • USB-C-kabel van 1,5 m
  • Adapter
  • Gebruikershandleiding
Fabrikant Rojeco
Model RYSJ-13
Capaciteit 2,5 l
Afmetingen 25,6 x 16,7 x 12,8 cm
Gewicht 880 g


Merk: Rojeco
Doelgroep: Unisex
Volume: 2,5 L
Gewicht: 880 g
Afmetingen (mm): 25,6 x 16,7 x 12,8 cm
Type product: Waterfonteinen