Rockbros - 10135R - Bril

  • Artikelnummer: 2346559
30,87 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Rockbros fietsbril, gepolariseerd 10135R

Rockbros meekleurende fietsbrillen zijn ontwikkeld voor actieve mensen. Ze zijn niet alleen perfect om te fietsen, maar ook om te rennen of klimmen. Ze zijn extreem licht, comfortabel en duurzaam, en dankzij hun intelligente lenzen kunnen ze automatisch donkerder of lichter worden, afhankelijk van veranderende lichtomstandigheden.

Ontworpen voor uw comfort

De bril is extreem licht van gewicht: slechts ongeveer 35 gram. Ze oefenen ook geen ongemakkelijke druk uit op de neus en de slapen. De 10135R beschikt ook over een verstelbaar rubberen neuskussentje en antislippootjes. Deze voorkomen dat de bril van het gezicht afglijdt en zorgen voor nog meer comfort! Bovendien garandeert het product UV400-bescherming - bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.

Intelligente lenzen

Dankzij de meekleurende lenzen is de Rockbros 10135R bril perfect voor zowel zonnig als bewolkt weer. Het product wordt spontaan helderder en donkerder afhankelijk van de intensiteit van het licht. Dit betekent dat u het met succes zult gebruiken in verschillende lichtomstandigheden. Neem de bril mee op uw volgende reis en geniet van meer comfort!

Probleemloos transport

Deze lichtgewicht en comfortabele bril kan je bijna overal vergezellen. Het transport en de opslag ervan is eenvoudig gemaakt met het meegeleverde etui. In de verpakking vindt u ook een praktisch etui met ritssluiting. Berg uw bril erin op en maak hem nog gemakkelijker mee te nemen! Het product is ook zeer robuust: u hoeft zich geen zorgen te maken dat het tijdens het transport beschadigd raakt.

In de doos

  • Montuur met lenzen
  • Optisch montuur voor corrigerende lenzen
  • Zakje
  • Etui met ritssluiting
  • Microvezeldoek
Merk Rockbros
Model 10135R
Framekleur Zwart-rood
Lens UV400-bescherming + slimme fotochromische bescherming
Transmissie 80%-18% (80%: lichtgrijs, lage UV; 18%: donkergrijs, hoge UV;)
Gewicht Ca. 35g


Merk: Rockbros
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 35 g
Type product: Brillen