Remax - RT-H18 - Verwarming

  • Artikelnummer: 2346368
44,92 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Remax Warmie voetenwarmer

Bereid je voor op koude dagen en zorg ervoor dat je voeten effectief worden opgewarmd. De Remax Warmie voetenwarmer onderscheidt zich door zijn vermogen van 400 watt, is binnen een mum van tijd opgewarmd en is uiterst eenvoudig in gebruik. Het apparaat zorgt voor stimulatie van acupunctuurpunten op de voeten, wat bijdraagt ??aan een verbeterd welzijn en de bloedcirculatie. Een ingebouwde chip garandeert de veiligheid en regelt de temperatuur.

Remax/RT-H18/2

Klaar voor gebruik in 3 seconden

Als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je voeten op te warmen, dan is de Remax Warmie warmer de perfecte oplossing. Het apparaat warmt op in slechts 3 seconden en beschikt over een verbeterde PTC keramische verwarming die een effectieve en veilige warmtebron garandeert.

Remax/RT-H18/1

Betrouwbaar

De Warmie voetenwarmer heeft meerdere luchtkanalen, waardoor de warmte gelijkmatig over je voeten wordt verdeeld en zowel tenen als hielen bedekt. Dankzij deze oplossing geniet je zelfs op extreem koude dagen van aangename warmte en comfort. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Het apparaat biedt bescherming tegen oververhitting en controleert voortdurend de temperatuur. Dit minimaliseert elk risico.

Remax/RT-H18/3

Thuismoxotherapie

Met de Remax Warmie voetwarmer kunt u thuis genieten van de voordelen van moxotherapie. Met het apparaat kunt u acupunctuurpunten op uw voeten stimuleren, die corresponderen met verschillende organen in het lichaam. Als gevolg hiervan verbetert het de bloedcirculatie en helpt het ook spierpijn te verminderen.

Remax/RT-H18/4
Fabrikant Remax
Model RT-H18
Materiaal ABS
Nominale spanning AC 220V
Nominaal vermogen 400 W
Afmetingen 309 x 410 x 108 mm
Gewicht 1,6 kg


Merk: Remax
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 1,6 kg
Afmetingen (mm): 309 x 410 x 108 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Kachels