Remax - RM-C05 - Autohouder

  • Artikelnummer: 2346370
22,68 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Remax elektrische autohouder. RM-C05, USB-C, 15W (zwart)

Een autohouder is een accessoire dat niet mag ontbreken in jouw auto! De RM-C05 van Remax is een praktische elektrische houder met draadloze oplaadfunctie. Het valt op door zijn stevige ontwerp, 360° verstelbare telefoonpositionering en eenvoudige installatie. Het biedt snel opladen van 15 watt en herkent automatisch aangesloten apparaten, waardoor hun volledige veiligheid wordt gegarandeerd.

Remax/RM-C05/1

Monteren en gaan

Je monteert de houder in de ventilatieroosters van je auto en plaatst er vervolgens gemakkelijk je telefoon in. De armen van de houder zijn elektrisch, zodat ze zich automatisch aanpassen aan de afmetingen van uw telefoon, waardoor u een stevige, stabiele grip krijgt om uw telefoon veilig te houden tijdens het rijden.

Remax/RM-C05/2

Niet zomaar een houder

Je hoeft de navigatie niet op te geven als je telefoon moet worden opgeladen. De houder biedt draadloos opladen. Hij is uitgerust met een precisiemagneet die uw apparaten herkent en ervoor zorgt dat ze snel worden opgeladen, waarbij het vermogen er automatisch op wordt aangepast. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw apparatuur volledig veilig is. Het maximale laadvermogen bedraagt ??15 watt. Als uw telefoon draadloos opladen ondersteunt, is dit product iets voor u!

Remax/RM-C05/3

Elke positie van de telefoon

Remax RM-C05 is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. De installatie ervan is helemaal geen uitdaging. De houder is gemonteerd op een kop waarmee je de positie van je telefoon vrijelijk in 360° kunt veranderen. Dit betekent dat je hem met één beweging in een verticale of horizontale positie zet. De keuze is aan jou!

Remax/RM-C05/4
Fabrikant Remax
Naam Elektrische autohouder Remax
Model RM-C05
Kleur zwart
Materiaal ABS + PC
Gewicht 127 g
Applicatie Telefoons met ondersteuning voor draadloos opladen
Oplaadpoort USB-C
Compatibiliteit Telefoons met afmetingen 99 × 74 x 70 mm


Merk: Remax
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 127 g
Materiaal: Kunststof
Type product: Autohouders