Remax - RB-M66 blue - Luidspreker

  • Artikelnummer: 2346735
41,45 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Remax Courage waterdichte draadloze luidspreker (blauw)

Luister naar de geluiden van je favoriete nummers! Met de Remax Courage-luidspreker kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de dubbele drivers van 52 mm. Bluetooth 5.3-technologie zorgt voor een stabiele en snelle verbinding met het apparaat. De werktijd bedraagt ??5 uur en dankzij het waterdichte ontwerp kun je hem zonder problemen onder vrijwel alle omstandigheden gebruiken. De speaker beschikt tevens over kleurrijke LED-achtergrondverlichting, waardoor je een unieke sfeer kunt creëren!

Remax/RB-M66-blue/1

Laat je verrassen door de geluidskwaliteit

Dompel jezelf onder in een muzikale wereld. De Remax-luidspreker heeft dubbele drivers van 52 millimeter waardoor elk nummer geweldig klinkt! Het apparaat garandeert helder, natuurlijk en rijk gedetailleerd 3D-stereogeluid, evenals krachtige, diepe bassen. Bovendien is het geluid dankzij het vermogen van 10 W uitzonderlijk helder, zelfs als er luid wordt gespeeld.

Remax/RB-M66-blue/2

Betrouwbare Bluetooth-verbinding

Verbindingsproblemen behoren tot het verleden! De luidspreker maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie, die zorgt voor een snelle, stabiele en ononderbroken verbinding tot 10 meter, vrij van interferentie en vertraging. Het koppelen van de speaker aan het apparaat van jouw keuze is voor jou geen probleem.

Remax/RB-M66-blue/3

Lange looptijd

Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de speaker onverwachts ontlaadt en je feest verpest! Dankzij de krachtige 1500 mAh-batterij kunt u tot 5 uur lang genieten van uw muziek op één lading. En als de batterij leeg is, duurt het slechts ongeveer 2 uur opladen via de USB-C-poort om de luidspreker weer aan de praat te krijgen.

Remax/RB-M66-blue/4

Doordacht ontwerp

Nu kun je naar je favoriete nummers luisteren, waar je ook bent! Dankzij het lichte en draagbare ontwerp van de luidspreker kunt u hem bijna overal mee naartoe nemen. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, bedekt met fijne stof en zachte siliconen, overtuigt hij niet alleen door zijn uitstekende geluid, maar ook door zijn stijlvolle en moderne design. Bovendien is hij ook waterdicht, zodat hij niet eens bang is voor regen.

Remax/RB-M66-blue/5
Fabrikant Remax
Naam Courage-serie
Model RB-M66
Kleur Blauw
Materiaal ABS + stof + siliconen
Bluetooth-versie 5.3
Bereik 10m
Frequentiereactie 20 Hz-20 kHz
Transducers 52mmx2
Impedantie 4O
Kracht 5W x2
Batterijcapaciteit 1500 mAh
Oplaadtijd 2 u
Bedrijfstijd 5 g
Stand-bytijd 6 maanden
Oplaadinterface USB-C
Gewicht ongeveer 699 g


Merk: Remax
Doelgroep: Unisex
Gewicht: 699 g
Materiaal: Kunststof
Type product: Luidsprekers