QCY - T2C-Black - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346604
35,81 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Echt draadloze hoofdtelefoon

QCY T2C is een TWS-hoofdtelefoon, wat betekent dat hij door geen enkele kabel wordt beperkt. Ze verbinden niet alleen draadloos met je telefoon of computer, maar ook met elkaar, waardoor een stereohoofdtelefoon ontstaat. Compact, comfortabel en elegant, de hoofdtelefoon werkt op elk moment: in de bus, thuis, in de sportschool.

6Kuba/QCY/T2C/1

Bluetooth 5.0-module

Dankzij een geavanceerde Bluetooth 5.0-module maken de hoofdtelefoons automatisch verbinding met elkaar en met je apparaat zodra je ze uit de case haalt. De gebruikte Realtek-module zorgt ook voor gratis HD-gesprekken, een langere batterijduur en audio van hoge kwaliteit.

6Kuba/QCY/T2C/2

Slimme voeding

Wanneer de hoofdtelefoon uit de hoes wordt gehaald, wordt hij automatisch ingeschakeld en gekoppeld, en wanneer hij in de hoes wordt geplaatst, wordt hij onmiddellijk uitgeschakeld.

6Kuba/QCY/T2C/3

Geluid van hoge kwaliteit

Dankzij de professionele SBC+AAC-codec levert de hoofdtelefoon een uitstekend gereproduceerd geluid en tegelijkertijd verbeterde bassen en geweldige middentonen en hoge tonen. Dankzij hun veelzijdigheid zal de hoofdtelefoon voldoen aan de verwachtingen van vrijwel elke gebruiker.

6Kuba/QCY/T2C/4

Oplaadcassette

De hoofdtelefoon wordt opgeladen door hem in het hoesje te plaatsen, en het magnetische verbindingssysteem en de hoes voorkomen dat hij eruit valt. Dankzij de gebruikte batterij van 800 mAh kunt u de hoofdtelefoon 8 keer opladen zonder dat u de case op een stopcontact hoeft aan te sluiten, wat een extra gebruiksduur van enkele uren oplevert. Dankzij het kleine formaat kan de tas vrijwel overal mee naartoe worden genomen, zodat hij in een handtas of broekzak past.

6Kuba/QCY/T2C/5

Geluidsreductie

De gebruikte microfoon maakt stereogesprekken mogelijk. CVC6.0-technologie is verantwoordelijk voor het verminderen van omgevingsgeluid tijdens een gesprek, waardoor de beller alles duidelijk kan horen. Dit is uiterst handig bij het voeren van telefoongesprekken op het werk of op openbare plaatsen.

6Kuba/QCY/T2C/6

Lage latentie

Dankzij de geavanceerde Realtek-module heeft de hoofdtelefoon een zeer lage audio-overdrachtsvertraging, die vrijwel onmerkbaar is. Dit maakt de hoofdtelefoon niet alleen geschikt voor telefoongesprekken en het luisteren naar muziek, maar ook voor het bekijken van video's en het spelen van games.

6Kuba/QCY/T2C/7

Voordelen van Bluetooth 5.0

De transmissiesnelheid is twee keer zo snel als Bluetooth 4.2, het stroomverbruik is twee keer zo laag als Bluetooth 4.2, sterker en stabieler signaal, het transmissiebereik is 10 meter, zorgt voor een vloeiend geluid zonder vertraging.

Inbegrepen

  • T2C hoofdtelefoon
  • Etui met oplaadfunctie
  • Rubberen kussentjes
  • Oplaadkabel
Fabrikant QCY
Model T2C
Bluetooth-versie V5.0
Bluetooth-profielen HFP, A2DP, HSP, AVRCP
Oplaadtijd ca. 2 uur
Standby-tijd ca. 70 uur
Maximale werktijd 4 uur
Bereik 10m
Batterijcapaciteit oortelefoon 43mAh
Batterijcapaciteit van de behuizing 800mAh
Bediening 1 multifunctionele knop
Frequentie 20 - 20.000 Hz
Kleur Zwart


Merk: QCY
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Koptelefoons