QCY - T22-black - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346215
39,42 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Oortelefoon QCY T22 Crossky Link (zwart)

Ontdek het comfort dat de open-ear-oortelefoons van QCY bieden. Directionele audio en een biomembraan met een groot trillingsgebied zorgen voor een fantastische geluidskwaliteit, en een dubbele ENC-ruisonderdrukkende microfoon is verantwoordelijk voor hoogwaardige telefoongesprekken. De T22 biedt tot 10 uur afspeeltijd, en 10 minuten in de oplaadcassette zorgen voor nog eens 3 uur luisterplezier. De oortelefoons zijn waterdicht volgens IPX6.

Open ontwerp met directionele audio

De QCY T22-oortelefoon opent een geheel nieuwe dimensie van muzikale ervaring voor u. Dankzij het open ontwerp veroorzaken ze geen onaangename druk – in plaats van in de gehoorgang draag je ze in de oorschelp. Een dergelijke oplossing biedt ongeëvenaard comfort, zelfs tijdens lange gebruiksuren. Bovendien garandeert de directionele audio een nauwkeurige geluidsoverdracht rechtstreeks naar uw oor, terwijl u in contact kunt blijven met geluiden van buitenaf.

Afgestemd op uw behoeften

Dankzij het doordachte ontwerp kun je de oortelefoons onder alle omstandigheden gebruiken! Het lichtgewicht ontwerp en de kabel waarmee de oortelefoons zijn verbonden, lopen door naar de achterkant van je hoofd, waardoor ze perfect in balans zijn en beter blijven zitten, zodat je zelfs tijdens de meest dynamische trainingen vrij naar muziek kunt luisteren! Bovendien is de bescherming van de oortelefoons IPX6 en zijn ze niet bang voor zweet- of regendruppels!

Verbazingwekkende baskracht

En hoe zit het met het geluid? Dankzij het vergrote oppervlak van de diafragma's zorgt de T22 Crossky Link voor een nog dieper, dynamisch geluid vol sonische details. Maar dat is niet alles! De oortjes zijn voorzien van een extra wooferhoorn, waardoor de bas je kippenvel bezorgt! Luisterenje favoriete nummers als nooit tevoren!

Snel opladen

Met uw oortelefoons kunt u tot 10 uur luisteren, terwijl ze in de stand-bymodus tot 6 dagen meegaan! Sterker nog: als u op het laatste moment merkt dat de T22 leeg zijn, hoeft u niet lang te wachten totdat ze klaar zijn voor gebruik! Slechts 10 minuten opladen en je krijgt nog eens 3 uur muziekervaring.

Praat vrijuit

Met QCY zijn alle telefoongesprekken duidelijk! De oortelefoons zijn voorzien van dubbele microfoons met ENC-ruisonderdrukking. Wat betekent dit? Uw gesprekspartner zal elk woord duidelijk horen, niet de omringende geluiden. Praat vrijuit, zelfs in een volle bus!

Een traktatie voor gamers

Als je mobiele games speelt of films kijkt op je telefoon, zul je versteld staan ??van de lage latentie die de T22 Crossky Link opvalt. Met een latentie van 0,07 seconden kun je genieten van perfecte audio- en videosynchronisatie.

Handige bediening

De oortelefoons zijn gemaakt met het oog op comfort. Daarom zijn ze uitgerust met een aanraakscherm waarmee je muziek en oproepen kunt beheren. Het enige dat u hoeft te doen, is op de juiste oortelefoon tikken. De T22's vereisen ook geen extra stappen wanneer u ze wilt verbinden met het apparaat van uw keuze: ze zijn klaar voor gebruik zodra u ze aanzet! Bovendien kunt u in de speciale app de EQ-waarden aanpassen en de prestaties van uw oortelefoons personaliseren.

Inbegrepen

  • Oortelefoon
  • Oplaadkabel
  • Instructies

 

Fabrikant QCY
Model T22
Kleur Zwart
Koppelingsnaam QCY Crossky Link
Compatibiliteit iOS/Android
Bereik 10 m
Batterijduur ca. 8 uur (belmodus); ca. 10 uur (afspelen)
Bluetooth-profiel HFP/A2DP/AVRCP
Waterbestendigheid IPX6
Afmetingen handset 55,5 x 36,7 mm


Merk: QCY
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 55,5 x 36,7 mm
Type product: Koptelefoons