Puluz - PU928B - Beschermkooi

  • Artikelnummer: 2346128
48,99 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Metalen kooi met Cold Shoe PULUZ voor DJI Osmo Action 4/3 

Bescherm uw DJI Osmo Action 4/3-camera en krijg meer opnameopties. De metalen PULUZ-behuizing beschermt het apparaat effectief tegen schade, en dankzij de cold shoe-bevestiging en het 1/4-inch gat kunnen extra accessoires worden gemonteerd. Het product is ook heel eenvoudig te installeren – het duurt maar een momentje.

Betrouwbare bescherming

De behuizing is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, wat de duurzaamheid en stevigheid garandeert. Dit accessoire kan een betrouwbare bescherming bieden voor uw camera! Bovendien past het product perfect bij de vorm van de DJI Osmo Action 3- en DJI Osmo Action 4-modellen – het heeft op geen enkele manier invloed op de werking ervan. Bovendien garandeert de behuizing een uitstekende warmteafvoer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw camera oververhit raakt!

Compatibiliteit met diverse accessoires

De behuizing is voorzien van een 1/4 inch gat, waardoor je de camera handig op bijvoorbeeld een statief of selfiestick kunt bevestigen. Tevens beschikt u over een cold shoe mount, waarmee u accessoires zoals extra verlichting of een microfoon kunt bevestigen.

Inbegrepen in de set

  • Huisvesting
  • Adapter
  • Adapterschroeven x2
  • Inbussleutel

 

 

Fabrikant PULUZ
Model PU928B
Materiaal Aluminiumlegering
Afmetingen 8,15 x 3,3 x 5,4 cm
Compatibiliteit DJI Osmo Actie 3, DJI Osmo Actie 4


Merk: Puluz
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 8,15 x 3,3 x 5,4 cm
Materiaal: Aluminium
Type product: Beschermkooien