Puluz - PU3211 - Motorsteun voor sportcamera's

  • Artikelnummer: 2346620
Artikel op dit moment uitverkocht
Op dit moment niet beschikbaar


PULUZ motorsteun voor sportcamera's (PU3211)

Begin je avontuur met de PULUZ-motorhouder en leg je reizen vast als nooit tevoren! Met dit accessoire kunt u uw gezichtspunt vastleggen vanaf de positie van uw motor of fiets, wat een geweldige manier is om uzelf of degenen die u volgen vast te leggen. Dankzij de dubbele kogelkop kunt u de positie van de camera vrij aanpassen om elk gedenkwaardig moment vanuit het beste perspectief vast te leggen.

Betrouwbaar ontwerp

Je hoeft je geen zorgen te maken over schokken of trillingen tijdens het rijden! Met een draagvermogen tot 5 kg zorgt de PULUZ-houder voor de nodige stabiliteit bij elk schot. Bovendien verhoogt een rubberen inzetstuk in de gripkop de wrijving, wat nog meer stabiliteit voor uw apparaat garandeert, zelfs tijdens het rijden op oneffen terrein.

Eenvoudige montage, volledige opnamevrijheid

Het monteren van de houder is voor u geen probleem! Zonder veel moeite bevestig je hem aan het stuur van je motor of fiets. De houder is compatibel met de meeste sportcamera's, wat betekent dat u kunt genieten van de volledige vrijheid bij het opnemen van uw avonturen, ongeacht het merk van uw apparaat.

 

Fabrikant PULUZ
Model PU3211


Merk: Puluz
Doelgroep: Unisex
Type product: Camera steunen

Contactgegevens