Puluz - PU3147EU - Stopcontact

  • Artikelnummer: 2346563
116,27 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Puluz Draaibare fotostandaard met stopcontact 45 cm (zwart).

Bent u op zoek naar een stand om uw sieraden, horloges, handtassen of misschien wel uw automodellencollectie tentoon te stellen? De Puluz draaistandaard met een diameter van 45 cm is zowel geschikt voor in huis als voor in een etalage of fotostudio. Het apparaat draait 360 graden en het volumeniveau bedraagt ??niet meer dan 50 dB. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de standaard gemakkelijk bedienen, en via het ingebouwde stopcontact kunt u hem aansluiten.

Handige en eenvoudige bediening

De Puluz-onderzetter is uitzonderlijk eenvoudig in gebruik. Er zit maar één knop op waarmee je het apparaat aan en uit kunt zetten en de draairichting kunt veranderen. Het apparaat is 360° draaibaar, waardoor u uw product volledig kunt presenteren en met de afstandsbediening kunt u de standaard op afstand bedienen. Bovendien is het uitgerust met antislipeigenschappen die voor betrouwbare stabiliteit op vrijwel elke ondergrond zorgen.

Stille werking

Maak uw werk gemakkelijker met de Puluz draaibare standaard. Het apparaat kan tot 100 kg tillen, waardoor u vrijwel onbeperkte mogelijkheden heeft. Over dat vervelende geluid hoef je je geen zorgen te maken: het volumeniveau van het apparaat komt niet boven de 50 dB. U kunt dus vrijelijk video's opnemen en uw items presenteren!

Inbegrepen

  • roterende fotostandaard
  • afstandsbediening
  • voeding
Fabrikant PULUZ
Model PU3147EU
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof + ABS
Maximaal laadvermogen 100kg
Afmetingen 45 x 6 cm
Diameter 45 cm
Hoogte 6 cm
Spanning 110-250V
Snelheid 1 draai / 22~45 seconden


Merk: Puluz
Doelgroep: Unisex
Ø mm: 450
Afmetingen (mm): 45 x 6 cm
Materiaal: Kunststof
Type product: Contactdozen