PolarPro - SMMT-ESSNTL-KIT - Camera-Kit

  • Artikelnummer: 2346617
833,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Summit PolarPro Landschap KIT

De Summit Landscape kit van het merk PolarPro verrast niet alleen met perfect op elkaar afgestemde uitrusting voor gepassioneerde fotografen, maar biedt ook accessoires gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De minimalistische vormfactor van het Summit-filtersysteem en de lichtgewicht aluminium constructie in vergelijking met traditionele landschapsfiltersystemen maken het een ideale kit voor fotografen die van uitdagingen houden en niet bang zijn voor natuuravontuur.

Uitstekende beeldkwaliteit

Het circulair polarisatiefilter met een aluminium frame biedt niet alleen filterbescherming, maar vermindert ook ongewenste schitteringen, wat resulteert in heldere, beter gedefinieerde kleuren. En ND-filters met 16-laagse coatings verminderen het licht, waardoor lange belichtingen mogelijk zijn zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Er is ook een ND4-GR-filter meegeleverd om de belichting te regelen en voegt verder een subtiel gradiënteffect toe, waardoor de belichting onder verschillende lichtomstandigheden in evenwicht wordt gebracht.

Betrouwbare componenten

De aluminium constructie is gemaakt voor professionele fotografen die voortdurend op zoek zijn naar uitdagingen in het veld. Robuust en stevig, het zorgt voor betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden, terwijl de kwaliteit jarenlang behouden blijft. Uitgerust met een filterslot en een kapclip, biedt de kern een uitzonderlijke gebruiksflexibiliteit. De platen met schroefdraad maken daarentegen een vrije rotatie van 360° van de gemonteerde filters mogelijk, waardoor u volledige controle krijgt over de hoek en compositie van uw foto's.

Inbegrepen

  • Core
  • CP filter
  • ND64 filter
  • ND4-GR filter
  • Schroefplaat 77 mm
  • Schroefplaat 82 mm

 

Fabrikant PolarPro
Model SMMT-ESSNTL-KIT
Rdzen 112 mm, 150 g_1 019_
Schroefplaten 77 mm, 82 mm
Cirkelfilter 107 x 4 mm, 44 g
ND filters 106 x 126 x 4 mm, 68 g
Verloopfilter 106 x 176 x 4 mm, 95 g


Merk: PolarPro
Doelgroep: Unisex
Type product: Camera sets