PolarPro - M3PRO-CP - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346666
64,79 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PolarPro CP-filter voor DJI Mavic 3 Pro

Maak nog verbluffendere luchtfoto's. Het CP-filter speciaal voor de DJI Mavic 3 Pro-drone is een uiterst handig accessoire voor landschapsfotografen. Hiermee krijgt u een beter contrast en een betere kleurverzadiging, zodat u eenvoudig verbluffende foto's of video's kunt maken. Het product maakt gebruik van hoogwaardig CinemaSeries-glas en lichtgewicht maar toch duurzaam aluminium. Bovendien wordt het filter geleverd in een beschermhoes.

02PolarPro/M3PRO-CP/2

Maak spectaculaire foto's

Als je vaak landschappen fotografeert of vastlegt, zal het CP-filter van PolarPro een bijna onmisbaar onderdeel van je uitrusting zijn. Het accessoire biedt uitstekend contrast en kleurverzadiging, vermindert schitteringen en reflecties en maakt het mogelijk om de lucht in uw foto's iets donkerder te maken. Je zult het bijvoorbeeld met succes gebruiken in composities met water, sneeuw, ijs of bladeren. Ontdek dat het vastleggen van de schoonheid van het landschap helemaal niet veel moeite hoeft te kosten!

02PolarPro/M3PRO-CP/1

Topkwaliteit vakmanschap

Het filterframe is gemaakt van duurzaam en toch extreem lichtgewicht aluminium. Hierdoor belast het product de drone niet en heeft het geen negatieve invloed op de vliegtijd. Bovendien is bij de vervaardiging van het accessoire gebruik gemaakt van hoogwaardig CinemaSeries-glas, dat een fantastische helderheid garandeert en opvalt door zijn lage brekingsindex. Het filter zit in een praktische koffer, waardoor het veel gemakkelijker op te bergen en te vervoeren is.

02PolarPro/M3PRO-CP/4

In de set

  • CP-filter
  • Case
Fabrikant PolarPro
Fabrikantcode M3PRO-CP
Filter CP
Materiaal Aluminium CinemaSeries-glas
Compatibiliteit DJI Mavic 3 Pro


Merk: PolarPro
Doelgroep: Unisex
Type product: Camerafilters