PolarPro - IP14-MAX-GRIP - Houder voor mobiele telefoon

  • Artikelnummer: 2346548
50,43 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


LiteChaser Pro Polarpro-houder voor iPhone 14 Pro Max

Nu kun je nog gemakkelijker video opnemen met je iPhone 14 Pro Max. De LiteChaser Pro-houder van PolarPro is uitgerust met een cold shoe-houder en een ¼"-20 gat, waardoor u eenvoudig de accessoires van uw keuze kunt monteren. Het product beschikt over een brede compatibiliteit en is zeer eenvoudig te installeren. Het kan ook dienen als handgreep. Let op: om het accessoire te installeren, moet u eerst uw iPhone 14 Pro Max in de LiteChaser Pro Case plaatsen.

Accessoires vrij monteren

Breid de mogelijkheden van uw iPhone uit en maak het gemakkelijk om verbluffende video's te maken. De Polarpro-houder heeft een opening van ¼"-20 en een cold shoe-houder, zodat u er eenvoudig een extra microfoon, lamp of andere accessoires op kunt installeren. Bovendien is het product compatibel met Bluetooth-sluiter.

Gebruikscomfort

Het accessoire functioneert ook prima als kleine handgreep; dankzij het ergonomische ontwerp ligt het perfect in de hand en is het zeer comfortabel in gebruik. Bovendien kunt u vrij schakelen tussen verticale en horizontale opnames; het verbeterde ontwerp van de houder maakt dit mogelijk. Bovendien zorgt het tweetraps vergrendelingsmechanisme ervoor dat u de grip veilig en stabiel op de LiteChaser Pro Case kunt monteren.

Merk Polarpro
Model IP14-MAX-GRIP
Kleur Zwart
Compatibiliteit iPhone 14 Pro Max


Merk: PolarPro
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Mobiele telefoonhouder