PolarPro - H9-FF - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346400
87,24 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PolarPro FiftyFifty-filter voor GoPro Hero 9/10 Zwart

Maak geweldige foto's boven en onder water met je GoPro Hero-camera met het opnieuw ontworpen en verbeterde FiftyFifty-filter van PolarPro. De verbeterde lens is eenvoudig afneembaar en dankzij de hoogste kwaliteit optica geniet je van een perfecte beeldkwaliteit. Bij duiken in ondiepe gebieden biedt het filter een tot 30% breder gezichtsveld. Waterdicht tot een diepte van 10 meter - voor een onvergetelijke ervaring.

Handig monteren en verwijderen

Vergeet dat u telkens gereedschap moet verwijderen als u de lens wilt verwijderen, bijvoorbeeld voor vervanging of reiniging. PolarPro FiftyFifty zorgt voor een snelle en eenvoudige demontage. Mis nooit meer een kans om een ??geweldige foto te maken!

Superieure beeldkwaliteit

De FiftyFifty biedt kwaliteit waar u blij van zult worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige optiek die speciaal voor PolarPro is ontworpen. Beelden gemaakt met het filter zullen u verrassen met een verbazingwekkende scherpte. Uw opnamen kunnen helderder en helderder zijn dan ooit tevoren.

Maak verbluffende onderwaterfoto's

De FiftyFifty is niet alleen geschikt voor het maken van originele opnames boven water, maar bijvoorbeeld ook tijdens het duiken. Een speciaal afdichtingssysteem garandeert een waterdichtheid tot 10 meter. Zo kun je vrijelijk de prachtige onderwaterwereld opnemen.

Extra bescherming

Je vindt ook speciale bescherming voor het filter in het pakket - DefenderH2O. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u het product tussen de opnames door beschadigt. Dit praktische accessoire biedt betrouwbare bescherming voor het filter en zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt genieten.

Merk PolarPro
Naam FiftyFifty Dome
Compatibiliteit GoPro HERO9 / HERO10 Zwart
Waterdicht tot 10m diepte


Merk: PolarPro
Doelgroep: Unisex
Type product: Camerafilters