PolarPro - 82-MST - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346156
125,23 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Krappe voorraad

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PolarPro Quartzline FX-filter - Mist voor 82 mm 1/4 lenzen

Voeg een sfeervolle ambiance toe aan het dagelijkse licht, waardoor het al te harde beeld van de hedendaagse digitale sensoren wordt geëlimineerd. Hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en weerstand tegen eventuele schade, zodat u zelfs onder de zwaarste omstandigheden kunt werken. Dankzij het aanraakmechanisme kunt u de waarden snel wijzigen zonder uw ogen van de opname te halen.

Een filmisch tintje

De combinatie van lichtdiffusie-effect en instelbare duisternis, ingesloten in een dun frame, geeft uw opnamen een meer filmisch gevoel. Het filter heeft een veilige vergrendeling van het dimbereik, zodat u de belichting eenvoudig kunt regelen en kunt vastleggen als een droom.  

Beschermhoes

U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van uw filter. Hij wordt geleverd met een veilige behuizing gemaakt van duurzame materialen die niet alleen beschermt tegen schokken en vallen, maar ook waterdicht is. U kunt uw filter op de lens of rechtstreeks in de Defender360 beschermen.

Zorg voor het milieu

PolarPro geeft hoge prioriteit aan de bescherming van het milieu. Door een partnerschap met 3Degrees is de uitstoot van koolmonoxide volledig gecompenseerd. De grootte van elke verpakking is met bijna 75% verkleind door het gebruik van 100% gerecyclede kartonnen dozen.

Glassoort CinemaSeries
Filtercoëfficiënten ND64 tot ND512
Dichtheidsbereik 1,8 tot 2,7
Diametermaat 85 mm
Framemateriaal Messing
Filterdikte 6,5 mm
Filtergewicht 37,5 g
Lensgrootte 82 mm


Merk: PolarPro
Doelgroep: Unisex
Type product: Camerafilters