PetWant - F13-L - Voerbak voor huisdieren

  • Artikelnummer: 2346430
71,14 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Intelligente PetWant F13 voedseldispenser met 6 kamers

Zorg voor de gezonde eetgewoonten van uw huisdier. De intelligente voedseldispenser van PetWant is uitgerust met 6 kamers, waar u zowel droog- als natvoer kunt geven. Daarnaast kun je via het intuïtieve paneel de voedertijden instellen en geeft het display informatie over de werking van het apparaat. Bovendien zorgt de ijspatronen ervoor dat het voer vers blijft en is de stille werking van de dispenser geen overlast voor uw huisdier. Bovendien kunt u de meeste onderdelen van het product in de vaatwasser of onder stromend water wassen, en de oplaadbare batterij gaat tot 30 dagen mee na één keer opladen.

PETWANT/F13-L/3

Altijd een verse maaltijd

Voor de gezondheid van uw huisdier is de dispenser uitgerust met 2 ijspatronen die u onder de kamers plaatst. Dankzij hen blijft het voedsel langer vers. Voor een effectieve werking van de dispenser plaatst u de ijspatronen minimaal 6 uur in de vriezer (-18°C). Doe ze vervolgens in de voedselautomaat.

PETWANT/F13-L/4

Plan maaltijden voor uw huisdier

Gebruik het aanraakpaneel om de voedertijden in te stellen op basis van de behoeften van uw harige vriend. De dispenser is ontworpen voor zowel droog- als natvoer, zodat u de favoriete lekkernijen van uw huisdier in de kamers kunt gieten. Daarnaast informeert het display u over het aantal maaltijden, lage batterijspanning, lock-out, mogelijke fout etc. Zo blijft u op de hoogte.

PETWANT/F13-L/1

Doordacht ontwerp

PetWant F13 slimme voedseldispenser is ontworpen met oog voor detail. Het is gemaakt van huisdierveilig ABS en de antislipafwerking zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het apparaat beweegt. Bovendien is het product gemakkelijk schoon te houden: u kunt alle onderdelen behalve het hoofdgedeelte van de F13 onder stromend water afspoelen of in de vaatwasser reinigen. De stille werking van het product zal uw huisdier niet hinderen, en het ergonomische ontwerp van de kamers maakt het voor huisdieren gemakkelijker om te gebruiken. Bovendien voorkomt een speciaal slot dat katten/ps buiten de voedertijden stiekem voedsel binnensluipen.

PETWANT/F13-L/2

In de set

  • voedselautomaat
  • 2 koelcartridges
  • USB-A naar USB-C oplaadkabel
Fabrikant PetWant
Model F13
Kleur wit
Afmetingen 320 x 327 x 87 mm
Materiaal ABS
Gewicht 1,3 kg
Doel kleine honden, katten
Batterijcapaciteit 3600mAh
Werktijd ca. 30 dagen
Oplaadtijd ca. 6-8 uur
Capaciteit 200 ml x6 (85-90 g voedsel voor elke kamer)
Laadspanning 5V/1~2A
Nominaal vermogen 1 W


Merk: PetWant
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Gewicht: 1,3 kg
Afmetingen (mm): 320 x 327 x 87 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Voeders voor huisdieren