Pawbby - MG-ZN001-EU - Voerbak

  • Artikelnummer: 2346094
55,32 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Pawbby's slimme weegkom voor honden en katten

Wist u dat overgewicht bij huisdieren tot veel vervelende ziektes kan leiden? Zorg voor de juiste voeding van uw huisdier en vermijd soortgelijke problemen! Een weegkom van het merk Pawbby zal u helpen: het product weegt voedselporties met een nauwkeurigheid van 1 g en de meetresultaten worden weergegeven op een 3-inch LED-scherm. Daarnaast kun je kiezen uit 4 eenheden zoals g, ml, lb en oz. Probeer ook eens de Pawbby Care app, waarmee u een optimaal voedingsplan voor uw huisdier kunt samenstellen.

Indrukwekkende nauwkeurigheid

De kom is uitgerust met een weegschaal met ingebouwde sensor en anti-interferentiechip, zodat hij het voedsel dat erin wordt geplaatst weegt met een nauwkeurigheid van 1 g. Het product biedt ook een gemakkelijk afleesbaar 3-inch display, waarmee u de metingen gemakkelijk kunt aflezen. U kunt ook de eenheid wijzigen; de beschikbare opties zijn gram (g), milliliter (ml), ounces (oz) en ponden (lb). Dit betekent dat de Pawbby-kom perfect zal werken in verschillende scenario's!

Verbeterde constructie

De kom is gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal, wat betekent dat hij in contact met voedsel kan worden gebruikt. Bovendien maak je hem eenvoudig los van de rest van het apparaat en was je hem af onder stromend water. Het product onderscheidt zich bovendien door het doordachte 7° gebogen ontwerp, waardoor uw huisdier er comfortabel gebruik van kan maken zonder risico op rugklachten. Bovendien heeft het apparaat een lange gebruiksduur: u hoeft de batterijen (3x AA 1,5V) niet te vaak te vervangen.

Plan het dieet van uw huisdier met de app

Zorg voor een gezond dieet van uw huisdier en zorg ervoor dat hij geen risico loopt op overgewicht. De speciale Pawbby Care app helpt je hierbij! Voer eenvoudig de gegevens van uw huisdier in en ontvang nuttige tips, met behulp waarvan u het juiste voedingsplan voor hem kunt opstellen. U kunt de voerbak ook koppelen met uw smartphone (via Bluetooth) om realtime te zien hoeveel voer uw huisdier heeft gegeten. Let op: deze functie is alleen beschikbaar voor één huisdier.

Merk Pawbby
Naam Pawbby slimme voerbak
Model MG-ZN001-EU
Voeding AA 1,5 V batterij x3
Gewichtseenheden g, lb, oz, ml
Increment 1g
Weegbereik 5-2000g
Draadloze connectiviteit Bluetooth 5.0
Materiaal ABS (apparaat), roestvrij staal 304 (kom)
Afmetingen 180 x 180 x 83 mm
Applicatie Pawbby-verzorging
Compatibiliteit Android 4.4 of hoger, iOS 9.0 (iPhone 5S en hoger) en hoger, Bluetooth 4.0 en hoger


Merk: Pawbby
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 180 x 180 x 83 mm
Materiaal: Staal
Type product: Voerbakjes