PGYTECH - P-32C-013 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346556
59,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PGYTECH set van 4 ND-PL-filters (8/16/32/64) voor DJI Osmo Action 3

Maak nog interessantere beelden en wees voorbereid op wisselende lichtomstandigheden. De ND-PL (8/16/32/64)-filters van PGYTECH zijn ontworpen met de DJI Osmo Action 3-camera in gedachten en helpen u prachtige, heldere beelden en levendige, natuurlijke kleuren te verkrijgen. De accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT optisch glas en zijn gecoat met een speciale coating die ze beschermt tegen water, vet en krassen.

Professionele ND-PL-filters

Nu kunt u eenvoudig verbluffende resultaten behalen, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. De set bevat 4 hybride ND-PL-filters - 8 (3 stops), 16 (4 stops), 32 (5 stops) en 64 (6 stops). Als u ze gebruikt, vermijdt u ongewenste reflecties en krijgt u prachtige, verzadigde kleuren. Met de accessoires kunt u de sluitertijd verkorten en overbelichting voorkomen, zodat u kunt genieten van een levendig, helder beeld. Het is ook mogelijk om het polariserende effect te veranderen; draai gewoon aan het filter.

Topkwaliteit vakmanschap

De filters maken gebruik van optisch glas van de hoogste kwaliteit, dat meerdere malen is geslepen en gepolijst. Als gevolg hiervan onderscheidt het zich door een lage brekingsindex en maakt het mogelijk de natuurlijke kleuren van de gefotografeerde objecten vast te leggen. Het accessoire is bovendien voorzien van een speciale coating die het bestand maakt tegen water, vet en krassen. Dit betekent dat je ze gemakkelijk in perfecte staat kunt houden! Bovendien zijn de filterframes gemaakt van een lichtgewicht maar duurzame aluminiumlegering.

In de doos

  • ND-PL-filters (16/8/32/64) voor DJI Osmo Action 3
  • Filterreinigingsdoekje
  • Gebruikershandleiding
Merk PGYTECH
Model P-32C-013
Type filters ND8 PL (3 haltes), ND16 PL (4 haltes), ND32 PL (5 haltes), ND64 PL (6 haltes)
Materiaal Aluminium, optisch glas
Afmetingen van één filter 36,7x36,7x6,3mm
Gewicht van één filter 8.1g
Compatibiliteit DJI Osmo-actie 3


Merk: PGYTECH
Doelgroep: Unisex
Materiaal: Aluminium
Type product: Camerafilters