PGYTECH - P-32C-012 - Camerafilter

  • Artikelnummer: 2346558
56,45 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


PGYTECH set van 4 ND-filters (8/16/32/64) voor DJI Osmo Action 3

Maak nog interessantere beelden en wees voorbereid op wisselende lichtomstandigheden. Ontworpen met de DJI Osmo Action 3-camera in gedachten, helpen de ND-filters van PGYTECH (8/16/32/64) u prachtige, heldere beelden en levendige, natuurlijke kleuren te bereiken. De accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig SCHOTT optisch glas en zijn gecoat met een speciale coating die ze beschermt tegen water, vet en krassen.

Professionele ND-filters

Nu kunt u eenvoudig verbluffende resultaten behalen, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. De set bevat 4 ND-filters - 8 (3 stops), 16 (4 stops), 32 (5 stops) en 64 (6 stops). Met hun hulp vermindert u de hoeveelheid licht die de lens binnendringt, zelfs in zeer heldere omgevingen. Hierdoor kan de camera de juiste belichtingswaarde kiezen om overbelichte foto's te voorkomen.

Topkwaliteit vakmanschap

De filters maken gebruik van optisch glas van de hoogste kwaliteit, dat herhaaldelijk is geslepen en gepolijst. Als gevolg hiervan onderscheidt het zich door een lage brekingsindex en maakt het mogelijk de natuurlijke kleuren van de gefotografeerde objecten vast te leggen. Het accessoire is bovendien voorzien van een speciale coating die het bestand maakt tegen water, vet en krassen. Dit betekent dat je ze gemakkelijk in perfecte staat kunt houden! Bovendien zijn de filterframes gemaakt van een lichtgewicht maar toch duurzame aluminiumlegering.

In de doos

  • ND-filters (16/8/32/64) voor DJI Osmo Action 3
  • Filterreinigingsdoekje
  • Gebruikershandleiding
Merk PGYTECH
Model P-32C-012
Type filters ND8 (3 haltes), ND16 (4 haltes), ND32 (5 haltes), ND64 (6 haltes)
Materiaal Aluminium, optisch glas
Afmetingen van één filter 34x34x6,2mm
Gewicht van één filter 6g
Compatibiliteit DJI Osmo-actie 3


Merk: PGYTECH
Doelgroep: Unisex
Materiaal: Aluminium
Type product: Camerafilters