Ottocast - CA360 - Adapter

  • Artikelnummer: 2346366
100,41 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Adapter Ottocast CA360 3-in-1 Carplay/Android (zwart)

De Ottocast-adapter maakt draadloze connectiviteit met CarPlay-, Android Auto- en AirPlay-systemen in uw auto mogelijk. Ontworpen voor eenvoud en maximaal comfort, is het het antwoord op de behoeften van moderne bestuurders die waarde hechten aan gemak en veiligheid.

Eenvoudige installatie en bediening

De installatie van de adapter is snel en probleemloos: sluit hem eenvoudigweg aan op de USB-poort van uw auto en koppel hem vervolgens met uw telefoon via Bluetooth. Het apparaat ondersteunt Plug and Play en is na aansluiting direct klaar voor gebruik. Vergeet de noodzaak om extra software te installeren of ingewikkelde configuraties uit te voeren!

Draadloos gemak

Met de Ottocast-adapter kunt u genieten van CarPlay- en Android Auto-functionaliteit zonder dat u kabels nodig heeft. Een draadloze verbinding biedt de vrijheid om navigatie, muziek, telefoongesprekken en vele andere smartphonefuncties te gebruiken zonder uw ogen van de weg te halen.

Screen Mirroring

Met de functie Screen Mirroring kunt u het scherm van uw telefoon rechtstreeks op het autodisplay weergeven. Het is de perfecte oplossing voor het delen van multimedia met passagiers of het gebruiken van applicaties die niet worden ondersteund door standaard voertuigsystemen.

Snel schakelen tussen telefoons

Het Ottocast-product maakt snel schakelen tussen verschillende telefoons mogelijk, waardoor het perfect is voor gezinnen of groepen vrienden die de multimediasystemen van de auto willen gebruiken met hun eigen apparaten. Simply press the appropriate button.

Included in the Package:

  • Ottocast CA360 3-in-1 Adapter
  • USB-A/USB-C Cable
  • USB-C/USB-C Cable
  • User Manual

 

Constructeur Ottocast
Constructeur Code CA360
Supported Systems CarPlay, Android Auto, AirPlay
Connectivity Bluetooth for phone connection
Power Through car USB port
Kleur Zwart


Merk: Ottocast
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Adapters