ONIKUMA - X11P RGB - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346799
38,05 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


ONIKUMA X11 hoofdtelefoon (roze).

Ben je op zoek naar een stijlvolle hoofdtelefoon met een cool lichteffect? Hecht u waarde aan comfort en kwaliteit? Houd je ervan om online te spelen en te chatten? Gemaakt van roze plastic en voorzien van bevestigbare kattenoren, zal de ONIKUMA X11 hoofdtelefoon furore maken onder je vrienden! Bovendien kun je dankzij de ergonomische vorm en huidvriendelijke materialen urenlang de hoofdtelefoon gebruiken zonder dat je je ongemakkelijk voelt! De meegeleverde ruisonderdrukkende microfoon kun je op elk moment loskoppelen of aansluiten, hetzelfde geldt voor de kattenoren.

Onikuma/X11P-RGB/1

Gebruikscomfort

ONIKUMA X11-hoofdtelefoons zijn ontworpen om u uitzonderlijk comfort te garanderen, zelfs bij langdurig gebruik. Hun grote, comfortabele oorschelpen zijn bekleed met een prettig aanvoelend materiaal, waardoor de mogelijkheid van schuren of ongemak wordt geëlimineerd. Beide oorschelpen zijn voorzien van kussens gemaakt van huidvriendelijk materiaal dat speciaal is ontworpen om perfect bij de vorm van uw hoofd te passen. Bovendien kunt u met de verstelbare hoofdband de hoofdtelefoon aanpassen.

Onikuma/X11P-RGB/9

Fantastisch geluid

Om je de beste geluidskwaliteit te bieden, is de ONIKUMA X11-hoofdtelefoon uitgerust met audiodrivers van 50 millimeter. Bovendien zijn de gebruikte over-ear-pads niet alleen comfortabel en eenvoudig schoon te maken, maar ook uitstekend in het dempen van geluiden van buitenaf, zodat u uw volgende gevechten kunt winnen, uw favoriete anime- of tv-serie kunt bekijken of urenlang naar muziek kunt luisteren zonder interferentie. Voor uw gemak bevinden zowel de volumeregelaar als de aan/uit-schakelaar van de microfoon zich op de kabel die uit de hoofdtelefoon komt.

Onikuma/X11P-RGB/4

Veelzijdigheid

De ONIKUMA X11 is veel meer dan alleen een hoofdtelefoon speciaal voor gamers - hoewel hij gemakkelijk kan worden aangesloten op verschillende consoles zoals PlayStation, Xbox en Nintendo Switch, is hij ook ontworpen om verbinding te maken met computers, tablets en telefoons om het plezier gaande te houden! Met ondersteuning voor zowel mini-jack- als USB-ingangen biedt deze hoofdtelefoon ongeëvenaarde veelzijdigheid voor casual gaming, filmsessies, luisteren naar uw favoriete muziek of communiceren met vrienden. De ONIKUMA X11 is de perfecte optie voor compleet entertainment!

Onikuma/X11P-RGB/5

Duidelijke en duidelijke oproepen

Niets maakt het maken van vrienden makkelijker dan gesprekken waarbij je stem helder en verstaanbaar is. De microfoon van de X11-hoofdtelefoon heeft een ingebouwde ruisonderdrukkingsfunctie, waardoor interferentie van omgevingsgeluid wordt geëlimineerd en een ononderbroken gesprek wordt gegarandeerd. Je vrienden zullen elk woord van je horen in uitstekende kwaliteit - betrouwbare geluidskwaliteit is de basis van gesprekken.

Onikuma/X11P-RGB/3

Inhoud instellen

  • Hoofdtelefoon met microfoon
  • Handleiding
  • Adapter
  • Kattenoren - 1 paar
Merk ONIKUMA
Model X11
Kleur Roze
Oplaadtijd 2 uur
Bedrijfstijd >5 uur
Bluetooth-versie 5.0
Afstand 10m


Merk: ONIKUMA
Doelgroep: Unisex
Kleur: roze
Type product: Koptelefoons