ONIKUMA - T1-TWS Black - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346751
29,19 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


TWS ONIKUMA T1 hoofdtelefoon zwart

Geef uzelf een nog betere geluidskwaliteit wanneer u naar muziek luistert, films kijkt of games speelt. De TWS ONIKUMA T1-hoofdtelefoon garandeert verbluffende ruimtelijke audio, en met Bluetooth 5.3-connectiviteit kunt u genieten van betrouwbare transmissie en lage latentie. Daarnaast onderscheiden ze zich door een lange gebruiksduur en een speciaal ontworpen oplaadetui met 4 originele lichteffecten. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Geluid op het hoogste niveau

Nu kun je nog meer opgaan in de gameplay of het gevoel hebben dat je ergens bij een concert van je favoriete artiest bent. De ONIKUMA T1-hoofdtelefoon levert surroundgeluid van fantastische kwaliteit, waardoor u het niveau van onderdompeling kunt bereiken waar u van droomt. Ze onderscheiden zich ook door diafragma's van polymeercomposiet die een helder, gedetailleerd geluid, oorstrelende hoge tonen, heldere middentonen en diepe, krachtige bassen garanderen.

Lage latentie

Wees niet bang voor verbindingsproblemen. De T1-hoofdtelefoon ondersteunt betrouwbare Bluetooth 5.3-technologie voor een nog betere geluidskwaliteit, een lager energieverbruik en een stabiele, snelle overdracht. Er is ook een speciale low-latency-modus, die perfect is voor bijvoorbeeld gamen. Dankzij de perfecte synchronisatie van beeld en geluid waan je je gemakkelijk in de wereld van je favoriete spel, lokaliseer je tegenstanders direct en behaal je een geweldige overwinning!

Lange werktijd

Luister naar muziek of speel je favoriete titels zo lang als je wilt - je hoeft je geen zorgen te maken dat de hoofdtelefoon te snel leegraakt. De ONIKUMA T1 kan tot 6 uur werken op één acculading, en met de meegeleverde case kun je die tijd verlengen tot ongeveer 18 uur. Zeg goedaan beperkingen!

Probleemloze communicatie met anderen

Moet je je telefoon beantwoorden in een drukke supermarkt of bus? Of speel je vaak online games en moet je communiceren met andere spelers? Geen probleem: de T1-hoofdtelefoon is uitgerust met hoogwaardige ruisonderdrukkende microfoons, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen. Nu zullen uw gesprekspartners u perfect horen!

Origineel ontwerp

Als u succesvolle combinaties van functionaliteit en esthetiek op prijs stelt, zal de ONIKUMA-hoofdtelefoon u zeker aanspreken. Ze worden gekenmerkt door een origineel, modern ontwerp, waardoor ze de aandacht trekken en waarschijnlijk veel gebruikers zullen aanspreken. Bovendien is de voor hen ontworpen oplaadcassette uitgerust met een opvallende achtergrondverlichting met keuze uit 4 modi: Flying Star, Star Fall, Horse Race en Circullar Flash. Met ONIKUMA onderscheidt u zich gemakkelijk van de massa en voelt u zich speciaal!

Handige toegang tot de belangrijkste functies

Je hoeft niet langer elke keer je smartphone te pakken om een ??nummer te wisselen of een oproep te beantwoorden. De T1 hoofdtelefoon heeft ingebouwde touchpanels die handig in gebruik zijn, waarmee je bijvoorbeeld een nummer kunt overslaan, het afspelen kunt pauzeren, een inkomende oproep kunt weigeren of de geselecteerde modus kunt activeren. Nu heb je altijd alle belangrijkste functies binnen handbereik!

 

_101 3_Bluetooth
Fabrikant ONIKUMA
Model T1
Kleur Zwart
5.3
Bereik Tot 10 m
Audiocodecs SBC, AAC
Bedrijfstijd Ca. 6 uur
Oplaadtijd hoofdtelefoon Ca. 2 uur
Oplaadtijd van de case Ok. 2 h
Afmetingen 51,3 x 51,3 x 31,8 mm


Merk: ONIKUMA
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Afmetingen (mm): 51,3 x 51,3 x 31,8 mm
Type product: Koptelefoons