ONIKUMA - K19W Camou - Hoofdtelefoon

  • Artikelnummer: 2346918
31,32 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


De ONIKUMA K19 Camou-hoofdtelefoon (wit).

De ONIKUMA K19 Camou-hoofdtelefoon is ontworpen voor gameveteranen, mensen die waarde hechten aan design, comfort en vooral kwaliteit en zal je trouw vergezellen op elk avontuur! Voor optimaal comfort is de hoofdtelefoon voorzien van een zachte, gevoerde hoofdband die comfortabel om uw hoofd past, en kussens van traagschuim die zijn gemaakt van aangenaam en gemakkelijk schoon te maken eco-leer. Uitgerust met een nauwkeurige neodymiummagneet van 50 millimeter, biedt de ONIKUMA K19 Camou een uitstekende geluidskwaliteit waardoor het nog gemakkelijker voor je wordt om jezelf onder te dompelen in de virtuele wereld voor meer avonturen en overwinningen! De hoofdtelefoon is ook voorzien van een geometrisch gevormde microfoon van hoge kwaliteit met ruisonderdrukking, zodat uw team u duidelijk kan horen. Maak het geheel af met een stijlvol artistiek ontwerp waarmee je opvalt tussen je vrienden!

Onikuma/K19-Camou-white/9

Fantastisch geluid

De ONIKUMA K19 Camou-hoofdtelefoon is uitgerust met drivers van 40 millimeter en een neodymium-precisiemagneet van 50 millimeter voor een uitstekende geluidskwaliteit. Beleef avonturen op een hoger niveau en win nog gemakkelijker - geen enkel gemopper zal je meer verbazen. K19 biedt een perfecte synchronisatie van geluid en beeld - u weet dat u soms slechts een fractie van een seconde van de overwinning scheidt.

Onikuma/K19-Camou-white/2

Heldere gesprekken

Communicatie met het team is erg belangrijk bij het bepalen van de strategie, maar ook bij het opbouwen van vriendschappen. De microfoon waarmee de K19 Camou is uitgerust beschikt over een ruisonderdrukkingsfunctie waardoor omgevingsgeluiden je gameplay niet verstoren. Bovendien legt het elk woord van u vast in uitstekende kwaliteit; helder en helder geluid is de basis van gesprekken.

Aanuma/K19-Camou-wit/7

Ergonomie en comfort

ONIKUMA K19 Camou zijn ontworpen voor doorgewinterde gamers - meerdere uren gameplay, waarin het lot van je personage op het spel staat, is een belangrijk probleem. Om deze reden is de hoofdband van de hoofdtelefoon opgevuld met zachte kussens bedekt met vriendelijk ecoleer met een aangename textuur. Hetzelfde materiaal wordt ook bedekt door de kussens op de linker- en rechteroorstukken - ze zijn ook gemaakt van vormgeheugenschuim dat het beste bij uw hoofd past en comfortabel ligt, zelfs na enkele uren gamen.

Onikuma/K19-Camou-white/4

Stijlvol ontwerp en duurzaamheid

Voeg punten toe aan je stijl met de ONIKUMA K19 Camou! Het futuristische, geometrische ontwerp en de witte elementen bedekt met nauwkeurige tekeningen met rode elementen zullen je niet alleen in een goed humeur brengen met hun stijl, maar zullen ook een coole toevoeging zijn aan je gaming-opstelling! Bovendien schuilen er achter deze dure look duurzame, stevige materialen, waaronder een aluminium hoofdband! - waardoor je er zeker van kunt zijn dat je favoriete koptelefoon je in vele gevechten zal vergezellen!

Onikuma/K19-Camou-white/1

Inhoud instellen

  • Hoofdtelefoon met microfoon
  • Handleiding
  • Adapter
Merk ONIKUMA
Model K19
Kleur Wit
Luidsprekergrootte 40mm
Impedantie 32 O± 15%
Gevoeligheid 110 ± 3dB
Frequentie 20Hz - 20KHz
Microfoon 6,0x2,7mm
Microfoongevoeligheid -36 ± 3dB
Microfoonimpedantie <2,2KO
Directionaliteit Omnidirectioneel
Kabellengte 2,2 ± 15%
LED-spanning DC5V ± 5%
Huidige <100 mA
Jack USB 3,5 mm


Merk: ONIKUMA
Doelgroep: Unisex
Kleur: meerkleurig
Type product: Koptelefoons