Neo - NAS-WS02W - Watersensor

  • Artikelnummer: 2346731
30,21 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


WiFi NEO NAS-WS02W watersensor TUYA overstromingssensor

Wilt u uw gevoel van veiligheid vergroten? De NEO Flood Sensor kan u daarbij helpen! Hij waarschuwt u bij elke waterlekkage en bovendien gaat hij, dankzij de CR2-batterijvoeding en het waterdichte paneel, jarenlang mee. De installatie en aansluiting ervan zullen geen problemen opleveren, omdat ze heel eenvoudig zijn. Dankzij NEO kun je rustig slapen!

NEO/NAS-WS02W/1

Veiligheidsgarantie

De overstromingssensor garandeert uw veiligheid door nauwkeurig overstromingen in uw huis te detecteren. Hij vertoont een hoge gevoeligheid, waardoor je gerust bent over andere apparatuur die bijvoorbeeld naast de wasmachine staat. Hoe het werkt. Bij overstroming wordt de sonde ondergedompeld in water, wat een alarm activeert. Bovendien stuurt het u een pushmelding van de hele situatie, zodat u passende maatregelen kunt nemen.

NEO/NAS-WS02W/2

Snelle en veilige werking

De NEO Flood Sensor zorgt voor een snelle en veilige werking. Je maakt er verbinding mee via een 2,4GHz wifi-netwerk, wat een stabieler, sneller en handiger gebruik garandeert. Hierdoor bedien je je toestel eenvoudig met je telefoon. Bovendien is het bedieningspaneel IP67-waterbestendig, waardoor het nog veiliger in gebruik is.

NEO/NAS-WS02W/3

Eenvoudige installatie

Bezorgd over een moeilijke en langdurige installatie? Met NEO-apparaten is dat niet het geval! Het hele proces is erg snel en eenvoudig. Slechts drie stappen zijn voldoende om verbinding te maken met de sensor. Maak eerst verbinding met een Wi-Fi-netwerk, download vervolgens de app en voeg het apparaat toe. U kunt de watersensor op verschillende plaatsen installeren, zoals in de keuken of badkamer, om de veiligheid nog verder te vergroten

NEO/NAS-WS02W/4

Gebruikscomfort

De NEO Flood Sensor is een combinatie van veiligheid en gebruiksgemak. Hij wordt aangedreven door een CR2-batterij, waardoor hij een lange gebruiksduur biedt. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn kleine en compacte ontwerp, waardoor hij in elk interieur past. Bovendien ondersteunt het platforms als Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistent en Tmall Genie, waardoor het gebruik nog eenvoudiger en leuker wordt.

NEO/NAS-WS02W/5
Producent NEO
Model NAS-WS02W
Voeding CR2 x 1
Stand-bystroom 10 uA
Standby-tijd 5 jaar
Gebruikstijd 4 jaar
Draadloze verbinding 2,4 GHz
Aansluitbereik 45m
Werktemperatuur 0°C~40°C
Bedrijfsvochtigheid 20%~85%
Opslagtemperatuur 0°C~60°C
Opslagvochtigheid 0%~90%
Waterdicht IP67
Afmetingen 67 × 67 × 24 mm


Merk: Neo
Doelgroep: Unisex
Afmetingen (mm): 67 x 67 x 24 mm
Type product: Watersensoren