NIIMBOT - D110 Green - Label printer

  • Artikelnummer: 2346677
45,40 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Niimbot D110 draadloze labelprinter (groen)

De Niimbot D110 draagbare labelprinter zal bijvoorbeeld thuis of in een winkel worden gebruikt. Het valt op door zijn efficiënte werking en vereist geen inkt. Dankzij het lichte en compacte ontwerp neemt hij niet veel ruimte in beslag en heb je geen problemen met de bediening. Bovendien werkt het met iOS- en Android-besturingssystemen en maakt het verbinding met uw apparaat via Bluetooth. Download gewoon de Niimbot-app.

Diverse toepassingen

Je gebruikt de Niimbot D110 thuis voor het labelen van bijvoorbeeld voedsel-, speelgoed- of kruidencontainers. En op het werk kunt u hiermee de zaken op orde houden - u markeert er mappen met belangrijke documenten mee. Bovendien zal het zijn toepassing vinden in kledingwinkels, juwelierszaken, voedingswinkels of bakkerijen.

Efficiënt en gemakkelijk printen

De Niimbot D110 print met een snelheid van 15-20 mm/s, waardoor je niet te lang hoeft te wachten op labels. Bovendien is de resolutie 203 DPI. Bovendien is er geen inkt nodig en kunt u labels met een breedte van 12 mm printen. Bovendien is het compatibel met iOS- en Android-besturingssystemen.

Speciale app

De bediening van het apparaat wordt vergemakkelijkt door de Niimbot-app. Hiermee kunt u elke tekst, productbarcodes, QR-codes, afbeeldingen, Excel-tabel, emoticons of tijd en datum afdrukken. U kunt ook seriële afdrukken, de vervaldatum van het product, enz. aanmaken

Doordacht ontwerp

De printer onderscheidt zich door zijn draagbare ontwerp: de afmetingen zijn 108 x 76 x 30 mm en het gewicht bedraagt ??niet meer dan 137 g. Je kunt hem bijvoorbeeld met succes opbergen in een bureaula. Bovendien werkt hij draadloos: hij is uitgerust met een batterij van 1200 mAh en de meegeleverde USB-C-kabel vergemakkelijkt het opladen. Bovendien is het gebruik ervan eenvoudig en veilig.

Inbegrepen:

  • printer
  • USB-A naar USB-C kabel
  • een rol met labels van 12 x 40 mm
  • gebruikershandleiding

 

Constructeur Niimbot
Model D110
Kleur Green
Resolutie 203 DPI
Battery capacity 1200 mAh
Print speed 15~20 mm/sec
Label width 12 mm
Supports rolls Op tot 15 x 50 mm
Afmetingen 108 x 76 x 30 mm
Gewicht 137 g
Materiaal ABS


Merk: NIIMBOT
Doelgroep: Unisex
Kleur: groen
Gewicht: 137 g
Afmetingen (mm): 108 x 76 x 30 mm
Materiaal: Kunststof
Type product: Etikettenprinters