NIIMBOT - B21 - Label printer

  • Artikelnummer: 2346717
68,04 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Niimbot B21 draagbare labelprinter (zwart)

De Nimbot B21 draagbare labelprinter werkt goed in de winkel, thuis of op het werk. Er is geen inkt nodig en u kunt meerdere labels per seconde afdrukken. Hij is uitgerust met een batterij van 1200 mAh, wat zich vertaalt in een lange werktijd. De bediening van het apparaat wordt vergemakkelijkt door een app en Bluetooth 4.0 zorgt voor een snelle en stabiele verbinding. Daarnaast vind je in de kit een rol, voldoende om 230 labels te printen.

Handig voor dagelijks gebruik

De thermische printer van Niimbot zal in verschillende situaties worden gebruikt. Je zult het thuis gebruiken om specerijen of voedselcontainers te labelen. Ook in de winkel zal de B12 van pas komen voor het labelen van producten met EAN-codes, het afdrukken van prijzen en houdbaarheidsdata, of voor het maken van QR-codes.

Speciale app

Om de printer te gaan gebruiken, downloadt u de speciale Niimbot-app; deze is compatibel met Android en iOS. Hieruit kunt u labels ontwerpen, het lettertype, de hoeveelheid inhoud, enz. aanpassen. Hiermee kunt u barcodes, QR-codes, Excel-tabel of tijd en datum afdrukken. Het ondersteunt ook serieel afdrukken, scannen of emoticons en spraakinvoer. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Gebruiksvriendelijk

Niimbot B21 is een thermische printer, wat betekent dat er geen inkt nodig is voor de werking ervan. Er wordt een rol etiketten meegeleverd, genoeg om 230 stuks te bedrukken. Daarnaast ondersteunt het product regulier thermisch papier voor bijvoorbeeld een kassa of betaalautomaat (je hoeft alleen maar de papiersoort via de app te wijzigen). De B21 is ook uitgerust met een lithiumbatterij van 1200 mAh, en het opladen ervan wordt vergemakkelijkt door de meegeleverde USB-A naar USB-C-kabel.

Inbegrepen

  • printer
  • USB-A naar USB-C-kabel
  • 50 x 30 mm etikettenrol (voldoende voor 230 stuks)
  • handleiding
Fabrikant Niimbot
Model B21
Kleur zwart
Gewicht 299 g
Afmetingen 130 x 94 x 61 mm
Breedte van de rol 20-50 mm
Oplaadbare batterij lithium
Oplaadbare batterijcapaciteit 1200 mAh
Oplaadtijd 3-4 uur
Vermogen 4 dBm
Ingangsspanning 5 V DC, 1A
Oplaadpoort USB-C
Bedrijfstemperatuur 5°C~40°C
Resolutie 203 dpi
Type thermisch
Draadloze verbinding Bluetooth 4.0


Merk: NIIMBOT
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 299 g
Afmetingen (mm): 130 x 94 x 61 mm
Type product: Etikettenprinters