Motospeed - SK62-White blue - Toetsenbord

  • Artikelnummer: 2346397
64,81 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of


Motospeed SK62 draadloos mechanisch toetsenbord (blauwe schakelaars).

Op zoek naar een toetsenbord dat even goed werkt voor werk als voor gamen? Motospeed SK62 is perfect voor jou! Hij valt op met maximaal 3 verschillende connectiviteitsopties en bovendien zal hij u verrassen met zijn kleurrijke RGB-achtergrondverlichting. De werktijd bedraagt ??maximaal 260 uur, dus hij is klaar voor gebruik wanneer u hem nodig heeft! Bovendien is hij uiterst comfortabel in gebruik, dankzij het ergonomische ontwerp en de 61 toetsen met blauwe schakelaars.

02Motospeed/SK62-White-blue/2

Geweldige compatibiliteit

Het Motospeed-toetsenbord is gemaakt met verschillende gebruikersbehoeften in gedachten. Het onderscheidt zich door de mogelijkheid om gemakkelijk tussen meerdere apparaten te schakelen. Er kunnen maar liefst 3 Bluetooth apparaten op, waartussen je snel schakelt met de bijbehorende toetsen. Het werkt perfect met computers, laptops, telefoons en tablets, en is universeel voor veel systemen.

02Motospeed/SK62-White-blue/7

Verschillende connectiviteitsopties

Gebruik je toetsenbord zoals jij dat het liefste hebt! Het biedt u maximaal 3 verschillende connectiviteitsopties. Wil je jezelf bevrijden van onnodige kabels? Kies voor verbindingen via Bluetooth 5.0 of een 2.4G verbinding. Als u op traditionele oplossingen vertrouwt, gebruikt u gewoon een bekabelde verbinding via een USB-C-kabel. Met deze oplossing is er voor ieder wat wils!

02Motospeed/SK62-White-blue/1

Lange werktijd

Maakt u gebruik van een Bluetooth-verbinding? Maak je geen zorgen over een snel vermogensverlies! Het Motospeed-toetsenbord is uitgerust met een 1300 mAh-batterij, waardoor het een lange werktijd kan bieden. Met de RGB-achtergrondverlichting aan kan hij 50 uur werken, terwijl hij uitstaat tot wel 260 uur! Maak je geen zorgen als het energie israakt op, want je kunt hem eenvoudig in slechts 3 uur vernieuwen met een USB-C-kabel.

02Motospeed/SK62-White-blue/5

Kleurrijke achtergrondverlichting

Het Motospeed SK62-toetsenbord is uitgerust met kleurrijke RGB-achtergrondverlichting, wat het een uniek karakter geeft. Er zijn maar liefst 16,8 miljoen kleuren om uit te kiezen! Het heeft ook meer dan 10 soorten aanpasbare dynamische achtergrondverlichtingseffecten, zodat u de perfecte voor u kunt kiezen. Voor nog meer kleurplezier ondersteunt het ook aangepaste modi.

02Motospeed/SK62-White-blue/6

Gebruikscomfort

De Motospeed SK62 is ontworpen om u het comfort van uw dromen te bieden. Het ergonomische ontwerp garandeert maximaal comfort tijdens urenlang achter de computer werken. Het biedt ook functietoetsen waarmee u kunt schakelen tussen Bluetooth-gekoppelde apparaten of de achtergrondverlichtingsinstellingen kunt wijzigen. Bovendien is de SK62 uitgerust met 61 toetsen die gebruik maken van OUTEMU blauwe schakelaars. Ze onderscheiden zich door een opvallend klikgeluid telkens wanneer een toets wordt ingedrukt - perfect om te typen.

02Motospeed/SK62-White-blue/9
Fabrikant. Motosnelheid
Model SK62 Wit
Kleur Wit
Bluetooth 5.0
Batterijcapaciteit 1300 mAh
Bedrijfstijd 50 uur (met achtergrondverlichting aan), 260 uur (met achtergrondverlichting uit)
Oplaadpoort Type-C
Oplaadtijd 3 u
Afmetingen 289,80 × 99,70 × 40,21 mm
Levensduur ca. 50.000.000 klikken
Verbindingsopties Bedraad, draadloos


Merk: Motospeed
Doelgroep: Unisex
Kleur: wit
Afmetingen (mm): 289,80 x 99,70 x 40,21 mm
Type product: Toetsenborden