Midea - S8+ - Stofzuiger

  • Artikelnummer: 2346760
423,02 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of
Image not found
Midea is een van 's werelds toonaangevende technologiegroepen op het gebied van consumentenelektronica en airconditioning, robotica, industriële automatisering en logistiek.


Midea S8+ intelligente stofzuiger met automatisch ledigingsstation

Koop slim en kies voor de Midea S8+ schoonmaakrobot. Voor nog meer gemak beschikt hij over een automatisch ledigingsstation. Ook reinigt hij vloeren en wordt het water in de tank gesteriliseerd, zodat je zeker weet dat de ondergrond schoon is en je kind veilig kan spelen. Met een zuigkracht tot 4.000 Pa en een V-vormige borstel verwijdert hij al het vuil dat op zijn pad komt, en LDS-navigatie plant de reiniging op intelligente wijze. Ontdek waar het je nog meer mee kan verrassen!

Midea/S8Plus/13

Bespaar tijd

Ervaar dat schoonmaken gemakkelijk en leuk kan zijn! Het meegeleverde station leegt de tank voor je. Dit is hygiënisch en bespaart u tijd. Na het legen van de tank gaat de robot verder waar hij gebleven was. Bovendien gaat de stofzak een maand mee, waardoor de frequentie van vervanging afneemt.

Midea/S8Plus/18

Moderne technologie

Geef uw gezin een schone en veilige omgeving. Midea schoonmaakrobot verwijdert schadelijke stoffen uit kraanwater, zodat u zeker weet dat uw vloeren schoon zijn. Het gebruik van moderne technologie kan de mate van waterverontreiniging detecteren en zorgt ervoor dat het water tot 99,9% wordt gesteriliseerd.

Midea/S8Plus/17

Grote watertank

Bang dat het water in de tank opraakt tijdens het dweilen? Wees niet! De S8+ heeft een watertank van 250 ml, wat zich vertaalt naar ongeveer 200 m² gereinigd oppervlak. Gebruik de app om de optimale waterdosering in te stellen om waterschade te voorkomen.

Midea/S8Plus/16

Hoge reinigende werking

Wilt u de vloeren in uw huis vlekkeloos schoon houden? De trilfrequentie van de dweilpad bedraagt ??500 slagen per minuut, wat zich vertaalt in een hoge reinigingssnelheid78%). Bovendien verwijdert het drievoudige filtersysteem effectief stof en allergenen, zodat u thuis kunt genieten van een schone en veilige omgeving. 

<Midea/S8Plus/21

Verwijdert effectief vuil

Een ander voordeel van de S8+ is de borstelloze motor met een zuigkracht van 4000 Pa. Hij neemt het vuil dat op zijn pad komt grondig op, waardoor uw vloer schoon blijft. Bovendien zuigt de V-vormige borstel oppervlakken zacht maar effectief op, en de vorm voorkomt dat er haren in blijven hangen. Bovendien verhoogt de S8+ automatisch het vermogen als je tegen een tapijt aanloopt.

Midea/S8Plus/12

Nieuw navigatiesysteem

Voor een nog gemakkelijkere schoonmaakervaring ondersteunt de robot het nieuwe LDS-navigatiesysteem. Hierdoor kan de S8+ zijn eigen schoonmaakschema bepalen, terwijl jij in deze tijd heerlijk kunt ontspannen. Uitgerust met botsingssensoren, vermijdt hij effectief trappen om schade aan het apparaat te voorkomen, en u kunt ook een schema instellen waarop de robot begint met schoonmaken op het door u opgegeven tijdstip.

Midea/S8Plus/23

Handige bediening

Het gebruik van de S8+ is een genot. Je kunt hem bedienen zonder van de bank op te staan. Het toestel werkt met zowel de app als de stemassistent, waardoor een nog betere gebruikerservaring ontstaat. De robot onthoudt kaarten van meerdere kamers, zodat eigenaren van stapelbedden deze kunnen gebruiken. Ook kun je instellen in welke ruimtes de robot alleen de vloer mag stofzuigen of dweilen. 

Midea/S8Plus/22

Tot 180 minuten werking

De 5200 mAh lithiumbatterij van het apparaat biedt ongeveer 180 minuten gebruiksduur na één keer opladen, zodat u er zelfs een groter huis mee kunt schoonmaken. Als de batterij leeg raakt terwijl u werkt, zoekt het apparaat een laadstation en zodra de energie is hersteld, gaat het apparaat verder waar het was gebleven.

Midea/S8Plus/14

Stille werking

De robot is uitgerust met een zeer efficiënte motor en een verbeterd ontwerp van de waaier van de zuigventilator. Dit vertaalt zich in een vermindering van hoogfrequente geluiden. Hierdoor bedraagt ??het geluidsniveau van de robot 67 dB (A) en kunt u doorgaan met uw klusjes of ontspannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hinderlijk geluid.

Midea/S8Plus/19

In de doos

  • Intelligente stofzuiger
  • Stofopvang / Dockingstation
Merk Midea
Model S8+
Vermogen 55W
Zuigkracht 4000Pa
Motor borstelloos
Capaciteit stofbak 450ml
Capaciteit watertank 180ml
Batterijcapaciteit 5200mAh
Geluidsniveau 67dB(A)
Vacuümgewicht 4,4kg
Spanning 14.4V
Stofopvang / dockingstationgrootte 454x301x440mm
Capaciteit stofzak 250ml
Bedrijfstijd Tot 180min
Elektrolyse desinfectie ja
Compatibiliteit Amazon Alexa, Google Assistent
App M-SmartLife-APP
Kleur zwart


Merk: Midea
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Type product: Stofzuigers