Midea - M7 Pro - Stofzuiger

 • Artikelnummer: 2346547
284,83 €
incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering
Beschikbaar

Levertijd: 1 - 3 werkdagen Verzendinformatie

of
Image not found
Midea is een van 's werelds toonaangevende technologiegroepen op het gebied van consumentenelektronica en airconditioning, robotica, industriële automatisering en logistiek.


Midea Reinigingsrobot M7 Pro

Dit product van Midea is een 2 in 1 apparaat. Het heeft de functie om oppervlakken te stofzuigen en te reinigen, waardoor u tijd kunt besparen. De motor van 55 W en een zuigkracht van 4000 Pa zorgen voor een effectieve verwijdering van verontreinigingen, van stof tot haar. Voor een beter reinigend effect wordt gebruik gemaakt van een dweil die trillingen genereert met een frequentie tot 500 bewegingen per minuut. De LDS-lasertechnologie creëert een nauwkeurige kaart van het huis zonder de route over te slaan of te herhalen. De M7 Pro overwint ook obstakels tot 22 mm hoog en is uitgerust met meer dan 30 sensoren.

Midea/M7-Pro/3

Trillende dweil voor vlekkeloos schone oppervlakken

Het gebruik van een vibrerende dweil geeft een veel beter schoonmaakresultaat dan andere modellen. De M7 Pro maakt gebruik van trillingen met 500 slagen per minuut om uw vloer grondig te reinigen en vlekken en allergenen te verwijderen. Bovendien stel je zelf je waterdosering in, afhankelijk van het soort oppervlak dat je schoonmaakt. En het drievoudige filtersysteem houdt stof tegen om secundaire luchtvervuiling te voorkomen.

Midea/M7-Pro/6

Effectief tegen vuil

Hij heeft een borstelloze motor en een zuigkracht van 4000 Pa, waardoor hij een van de krachtigste stofzuigers in zijn soort op de markt is! Het is ook uitgerust met nieuwe software en OTA-algoritmen, voor verhoogde productiviteit. Het neemt moeiteloos haar, huidschilfers of stof op. Je kunt ook de zuigkracht variëren, waarbij je kunt kiezen uit standen als Stil, Zacht, Standaard en Max.

Midea/M7-Pro/4

Verhoogt de kracht bij het reinigen van tapijt

Dit apparaat verhoogt automatisch de zuigkracht tot het maximum om het stof in de tapijtvezels grondig te verwijderen. Het V-vormige borstelontwerp voorkomt dat haren vast komen te zitten in de borstel en is ook ideaal voor het reinigen van kwetsbare oppervlakkenS. Bovendien schrapen de zijborstels het vuil uit spleten, waardoor het oppervlak vlekkeloos schoon blijft.

Midea/M7-Pro/8

LDS lasernavigatiesysteem

Robot maakt gebruik van lasernavigatie, waarmee u een nauwkeurig plan van het appartement kunt maken. Hierdoor beweegt het apparaat niet willekeurig door de kamers, maar langs een door hen gecreëerde route, waarbij het geen centimeter mist en de schoonmaak in dezelfde ruimtes niet herhaalt. Daarnaast kan de M7 Pro ook in het donker werken.

Midea/M7-Pro/5

Intelligente sensoren - lange werktijd

Door het gebruik van antibotsings- en antislipsensoren kan de M7 Pro obstakels vermijden en zich vrij op elk oppervlak bewegen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de robot van de trap valt of tegen meubels botst. Bovendien zal het apparaat, als de batterij bijna leeg is tijdens het schoonmaken, een laadstation vinden en na het vernieuwen van de energie terugkeren naar de plaats waar het was gestopt met schoonmaken. De M7 Pro heeft een looptijd van maximaal 150 minuten – genoeg om vloeren te stofzuigen met een totaaloppervlak van maximaal 250 m2.

Midea/M7-Pro/15

Bedien de M7 Pro op afstand

Met de app kunt u uw M7 Pro optimaal benutten. U kunt bijvoorbeeld de te reinigen ruimte selecteren of de volgorde van de te stofzuigen kamers plannen. Bovendien onthoudt hij de plattegrond van meerdere verdiepingen, waardoor hij perfect is voor grotere woningen. Uw kind slaapt en u wilt hem niet wakker maken? Stel een virtuele muur in om het geselecteerde oppervlak uit te sluiten van reiniging. De robot is ook compatibel met de Amazon Alexa-assistent, zodat je hem kunt bedienen met spraakopdrachten.

Midea/M7-Pro/11

Gemakkelijk te onderhouden

De voordelen van de M7 Pro houden daar niet op! Het apparaat wordt geleverd met een stof- en watertank en een HEPA-filter. Je kunt al deze componenten onder stromend water wassen en ze keer op keer gebruiken. Zo bespaart u tijd en geld bij het kopen van nieuwe onderdelen.

Midea/M7-Pro/10

In de doos

 • Midea M7 Pro Stofzuiger
 • Stofcontainer
 • Watertank
 • 2x Zijborstel
 • 2x Dweildoek
 • 2x HEPA-filter
 • Oplaadstation
 • Voedingskabel
 • Reinigingsborstel
 • Snelstartgids
 • Gebruikershandleiding
Merk Midea
Model M7 Pro
Verbinding WiFi IEEE802.11 b/g/n 2,4GHz
Zuigkracht 4000Pa
Nominaal vermogen 55W
Zuigkrachtregeling Ja, via app
Batterijtype Lithium-ion
Batterijcapaciteit 5200mAh
Nominale spanning 14.4V
Capaciteit stofcontainer 450ml
Bedrijfstijd Tot 150min
Kleur Zwart
Grootte 350x350x97mm
Gewicht 4,4 kg


Merk: Midea
Doelgroep: Unisex
Kleur: zwart
Gewicht: 4,4 kg
Type product: Stofzuigers